Upplevelse.com

13:04
11/04 2015
? 0
Hej finisar!

Idag tänkte jag skriva om en jätterolig sida som heter Upplevelse.com. De erbjuder presenter i form av upplevelser i alla möjliga sorter, prisklasser och på många olika platser. Tycker den är en helkul idé och de har verkligen något för alla. Perfekt när man inte kommer på något att köpa till någon.

Några upplevelser jag tyckte verkar extra roliga och som jag jättegärna skulle köpa och ge bort (eller få själv hehe...) är dessa tre:

Makeup- och färganalyskurs (klicka på texten för att komma till upplevelsen)
Kostar 599:- per person och finns i både Stockholm och Örebro.
Man får tillsammans med en makeup-artist ta fram en sminkning som anpassas individuellt för ens ansikte med färger och allt vad det innebär. En grundläggande genomgång helt enkelt. Den håller på i cirka fyra timmar och man måste vara minst 16 år (yes!).

Fotoskola med Bingo Rimér
Kostar 1995:- per person och finns i Stockholm.
En fotoskola där den mycket berömda fotorgrafen Bingo Rimér lär en hur man använder systemkamera och tar fina bilder på bästa sätt. Förutom en helgrym kurs får man även en goodiebag med bl.a. hans bok. Kursen pågår i cirka fem timmar och den utförs i grupp.
Afternoon tea för två
Kostar 410:- för två personer och finns i Stockholm.
Man får tillsammans med någon avnjuta en Afternoon tea. Det finns två menyer man kan välja mellan, en engelsk och en fransk, där många godsaker finns med. Man får testa så mycket te man vill. Jag skulle helt klart tagit med min fina mamma om någon gett mig denna mumsiga upplevelse!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo