Vecka 4

18:03
17/08 2015
? 0
Halloj!

Idag är det måndag och därmed start på vecka 5, tänkte därför skriva hur vecka 4 gått! De första tre dagarna var jag i Stockholm och då åt jag som jag skulle men tillät mig själv att äta saker som jag var sugen på fast som ändå inte var 100% onyttiga och i normala mängder. Det fick resultat då jag lyckades gå ner 0.4kg trots det! Blev både chockad och jätteglad, min coach skrev till mig att det är ett tecken på att det här börjar bli en livsstil. Blir helt lycklig av att tänka på det hahaha. Jag som alltid varit mullig, alltid älskat mat och godsaker och inte kunnat hålla mig ifrån det... Helt plötsligt så har jag kontroll över maten istället för att maten har kontroll över mig? Aej, sjuk känsla alltså.
 
Träningen har även gått strålande. Tränade fyra dagar i rad, och jäklar vad bra jag har mått efter varje pass. Börjar verkligen få in övningarna och känner mig hyfsat säker i styrkedelen nu vilket är sjuuuukt. Känns som att styrketräning verkligen är något för mig, känner mig seriöst som en helt ny människa efter varje pass. Är så glad och tänker positivt och känner mest att "bring it on world" som att inget kan stoppa mig. Låter som värsta filosofen som rökt på men hahaha skriver bara exakt som jag känner.

I kroppen vet jag inte riktigt om jag märkt något. Känns som att mina armar och ben börjar tajta ihop sig NÅGOT. Inte mycket men har minskat 2cm kring låret iaf på tio dagar och det är ju en vinst. Bjussar på lite bilder as always!

En röd och svettig Mathilda i hörnet hahaha. Massa bilder från Stockholm, bland annat den uppe i mitten, från restaurang kalori. Så gott! Nä nu ska jag gå och brygga min första kopp kaffe på fem veckor, ska bli underbart gott!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo