Vecka 5

20:51
23/08 2015
? 0
Söndagskväll och dags för att berätta hur veckan gått! Skolan har börjat men har kunnat äta som jag ska ändå, gick bara tre dagar och åt lunch en gång. Åt inte ens i skolan då utan var ute på stan med mina bästa bros så vi käka på Soleo. Tyckte inte jag ansträngde mig mer än vanligt tyckte snarare veckan var ganska slapp ändå gick jag ner 1.3kg!? Like what?! Jag är inte ens biggest loser-stor och har redan gått ner en del, ändå blev det en sån siffra. Är dock inställd på att jag inte kommer gå ner speciellt mycket den här veckan men så får det vara. Ska försöka så gott jag kan iallafall.

Träningen har också gått jättebra. Fick ett superbra schema i skolan nu också så kommer lätt kunna köra alla fyra pass. Kört det jag ska och känt mig riktigt stark, har kunnat öka i allt. Tog 50kg i marklyft och 38kg i knäböj.

Har inte märkt några större skillnader i kroppen förutom att jag börjar tappa mer på överkroppen, speciellt vid boobsen vilket svider haha. Det enda bra med att ha varit lite småtjock är att jag kunnat fylla ut en bh någorlunda bra. Nu blire back to krusbär!

Som vanligt bjussar jag på bilder från veckan, det var så tomt i gymmet en dag att jag vågade knäppa av en bild vid där man kör knäböj. Inte riktigt lärt mig vad allt heter än hehe. Det kommer!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo