vecka 6

20:52
31/08 2015
? 1
Hallå där från "sjukstugan"!

Haha nä, men har varit hemma sen i fredags och mått riktigt jäkla uselt... Kände i fredags natt bara neeeej har skitont i halsen sen har det bara gått utför. Nu har jag bara svullna ömma halsmandlar och hosta, så imorgon ska jag till skolan. Ser inte fram emot att hajka i denna kyla dock, är rädd för att bli sjuk ännu en vecka...

Men nog om det, nu ska jag berätta hur vecka 6 gått! Halva tiden är avklarad, halva tiden kvar. Har sammanlagt gått ner 4.3kg. Gick bara ner 100g den här veckan och det sved, men jag fick en galen siffra förra veckan så jag kan ändå förstå. Förutom att jag blev sjuk sista halvan av veckan och bara kunnat träna 3 av 4 pass så har det varit bra.

Har faktiskt sett förändring i min kropp och jag liksom ba wow... Som jag skrivit har jag sett små förändringar hit och dit men ändå när jag kollar mig i spegeln kan jag inte påstå att jag sett någon överdrivet stor förändring, förrän den här veckan då. Eller stor och stor, men en verkligen märkbar förändring.

Träningen som jag hann med gick också bra, kunde öka i det mesta och det kändes sååå kul. Som att det verkligen gett något att träna så mycket, att det funkar liksom. Bjussar på lite pics från veckan som vanligt!

Food! Kycklingsallad i vänstra övre hörnet, sen köttbullar (nötfärs och äggvita), potatis och brunsås gjord på havregrädde med lök i, lax med tomatkokt mathavre som jag har massvis av riven morot och lök i och till sist en smoothie toppad med havre och ett knäckebröd med skinka! Wow vad långt hahaha, men det har verkligen varit veckans höjdpunkter i matväg.

Marklyft i gymmet, lets go!

 f
Juli 2015 - Augusti 2015. En månad mellan bilderna, och iallafall jag ser förändring. Gör ni?


Kommentarer
Postat av: Felicia

Bra jobbat!

2015-09-01 @ 07:51:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo