050215

15:02
05/02 2015
? 0
Hej babes!

Sitter just nu i skolan och borde göra min spanskpowerpoint men eftersom det är grupparbete vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Haha får höra av mig till mina groupies när jag kommit hem. Missade i alla fall min buss med två minuter och det var RIKTIGT surt, men ska börja gå till nästa om tio minuter.
 
Har tränat som en galning sen sist jag bloggade. Körde TRE pass igår, var såååå död när jag kom hem. Tänkte träna lite idag, fyra rump-videos från blogilates, och sen vila imorgon. På lördag blir det antingen spinning eller något skönt pass på gymmet. Älskar att träna, och kärleken har blivit så stor nu på sistone. Jag tränar bara roliga saker och liksom gör bara sådant som jag njuter av att göra. Tvingar mig inte att springa 5km på löpbandet exempelvis utan jag joggar, powerwalkar och promenerar. För det är det jag tycker är kul.
 
Vill bara få ordning på kosten så att jag kan få en någorlunda snygg kropp till sommaren, även om jag inte bryr mig om det speciellt mycket. Vill bara vara glad och må bra, det är fan så mycket viktigare än att vara tight till sommaren. Tycker jag i alla fall. Samhället måste lära sig att hålla käften för vet att det är så många som mår dåligt över sina kroppar och som tids nog utvecklar ätstörningar för att samhället säger att det inte är okej att se ut på ett visst sätt. Blä. Usch. Fy. Spyr på det.
 
Men fan vilket djupt inlägg, tänkte från början bara skriva om min dag hahaha. Kommer upp ett smarrigt, NYTTIGT, recept ikväll. Det måste ni prova på.

Puss på er!

så sant...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo