just remember even your worst days only have 24 hours

16:10
27/01 2015
? 0
Hej babes!

Sitter just nu på engelsklektion och håller på med en dötråkig redovisning om 9/11. Själva ämnet är inte tråkigt egentligen men så förbannat jobbigt att behöva översätta och kolla synonymer heeela tiden. Har två sidor fakta, två synonymsidor (en på svenska en på engelska) och två lexikon uppe. Dör.

Annars har dagen varit fantastiskt bra. Satte klockan tidigt så jag kom upp i tid även fast jag börjar 14:30. Gick upp, drack en kopp grönt te, gick ned i källaren och powerwalkade i en halvtimma, gick upp och käkade en supermumsig frukost, duschade, gick ut med mamma och hunden, sminkade mig, bytte om, käkade minilunch och åkte till skolan. Varit på superbra humör hela dagen också, förmodligen p.g.a. powerwalken.
 
Gårdagen var en otursdag fast ändå väldigt bra. När jag kom hem efter skridskoåkningen så chillade jag, övervann en rädsla (gick ut med hunden på kvällen vid ett ställe jag är rädd för att gå vid), DÖDADE min röv i en halvtimma och bara mös. Mådde så jäkla bra efter träningen, shit alltså. Älskar att träna blir så jäkla glad. Förstår verkligen inte varför jag slutade träna..

Tyvärr är dansen imorgon inställd men ska nog se till att få lite träning gjord ändå, lite blogilates får det bli. Men nu ska jag återgå till uppgiften så jag får något gjort.

Ha det bra babes, hörs sen!

snapshots från igår och idag


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo