Vecka 1

20:41
27/07 2015
? 0
Hej babes!

Tänkte varje vecka typ "rapportera" om hur det har gått nu under tolv veckor då jag följer kost- och träningsschema som min PT lagt upp. Kanske är kul att läsa men kommer framför allt vara kul att kunna blicka tillbaka senare och se vart jag började.
 
Vecka 1 har gått bra. Det har inte varit jättesvårt att hålla schemat, har dock ätit ute en gång men valde en sallad med grejer jag visste att jag fick äta och sen reglerade jag resten utav det så att mina macros och kalorier blev rätt. Har tyckt det varit svårt att få i mig mål 5 för innan detta brukade jag typ bara äta chips och sånt där efter kvällsmaten inte 150g kvarg och 100g frukt.. Tror inte jag ätit alla fem mål som jag ska en enda gång.. Har bara lyckats få i mig fyra. Men det har också att göra med att jag går upp så sent. Äter jag frukost vid 10 så är det svårt att klämma in fyra stora mål till innan 20 (gillar inte att äta stora portioner senare än så, får svårt att sova).

Har bara tränat två gånger då jag inte kan alla övningar utan har fått förlita mig på PT-passen. Körde det andra PT-passet idag så vi har bara två timmar kvar då vi ska gå igenom allting (på onsdag och nästa måndag) och sen kan jag allt! Gymmade alltså rejäl styrketräning för första gången själv nu igår och jäklar vad osäker och rädd jag var hahaha.. Känns tryggt att hon lärt mig tekniken iallafall så jag vet att jag gör rätt eller åtminstone vet hur jag ska utföra övningen.

Gick ner 1kg de första fem dagarna så vet inte om jag gått upp/ner något nu, tänkte att jag ska väga mig på söndagar också då inlägget ska upp egentligen. Känns jättebra och jag känner (eller så är det bara illusion haha) att jag blivit lite mindre på överkroppen.

Infogar lite bilder från maten jag ätit under veckan så ser ni hur en vecka kan se ut när man går på "diet"/ligger på kaloriunderskott men fortfarande ska träna och bygga muskler!

mums! tycker inte att något jag ätit varit äckligt så det känns jättebra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo