summer

10:21
08/06 2015
? 0
Hej babes!

Sitter just nu och chillar i soffan med datorn, är så galet taggad på den här veckan. Idag ska jag bara in till skolan och göra en redovisning, imorgon ska jag jobba och sen gå sminkkurs på make up store, på onsdag ska jag bara in till skolan för ett prov, på torsdag är det skolavslutning, på fredag ska jag jobba och sen på helgen bara ladda upp inför jobb hela nästa vecka. Veckan efter det är det Bråvalla, veckan efter det är det stugan i tre veckor.. Can't help but enjoy it.
 
Vet faktiskt inte vad jag ska skriva, har sån sjuk bloggtorka. Igår var jag på ett möte med en PT men det kändes riktigt dåligt så jag tänker kolla upp några andra alternativ och boka ett möte ikväll. Om man ändå ska betala sån stor summa pengar så tycker jag att man ska vara nöjd, och om man då kan få det bättre hos någon annan så är ju det mycket mer värt.
 
Har köpt skolavslutningsklänning och blev så glatt överraskad då jag hittade en i första butiken jag gick in i. Solade igår också för att klänningen är vit och blå och jag är nästan vitare än klänningen, inte så snyggt med andra ord hahaha.
 
Ska inte dra ut på detta utan ni får ha det så bra! Bjuder på lite bilder sen senast.
 
beställt hem en hel del grejer, väntar på en stor ögonskuggspalett som borde komma idag eller imorgon ihh

tagit hand om joppes brorsa yatzy ett par dagar och det var sååå kul, blev verkligen sugen på att skaffa en till dock verkar ingen mer än jag vilja det haha:( (vill även förtydliga att vi INTE stängt in hundarna och aldrig stänger in varken joppe eller joppe och yatzy någonsin, utan ytterdörren skulle vara öppen/någon skulle komma och då yatzy är en smitare, joppe också ibland, så våga vi inte ha dem springa runt där under den tiden. alltså fick de ha galler över dörren med mig i rummet med dem i högst 3 minuter)

ätit kinabuffé med mamma och min storebror, så jäkla gott!!

köpt långkjol (ääääntligen!) och avslutningsklänning

provat olika sminkningar till avslutningen

käkat donkenfrulle i Mariestad

tagit selfies


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo