110515

22:18
11/05 2015
? 0
God kväll babes!!

Höll på att skriva god morgon hahaha. What's up!? Jag ligger för tillfället i min säng med skoldatorn och letar konflikter. Storstädat rummet idag och åhh vad skönt det är. Har även rakat benen så ska bli extra mysigt att krypa ner under täcket sen.

Imorgon har jag en lektion och sen genrep till dansuppvisningen men får se om jag går eller inte. Kommer inte kunna gå på lördag och ingen kommer och kollar på torsdagen så känns lite tråkigt.. På fredag ska jag åka till min älskade Maja som jag saknar så otroligt mycket!! Ska äntligen få åka till lilla Sörping och förhoppningsvis träffa de andra Maltabrudarna också. Vi ska boka/kolla upp Bråvalla, fika massvis som vi alltid gör och bara mysa.
 
Blir så glad bara jag tänker på att vi kommer få träffas igen, ihh. Funderar på att dra med mig två kameror och kanske köra någon vlogthingy?? Har en Youtube nu och där hittar ni mig på mstigeback, precis som bloggen.
 
Men hallå I'm tired now babes, vi får höras av helt enkelt. Ha det så bra, sov gott!!

bild från pyjamaspartyt på numero uno. saknar Malta så det gör ont och svider i hela mig, kan inte fatta att det snart gått ett helt år sen jag satte mig på det där planet med en massa främmande människor som sen skulle komma till att bli vänner... wow. insane.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo