make your parents proud, your enemies jealous and yourself happy

17:33
19/09 2015
? 0
Hallå där!

Lördag 19/09 och också min bästa storebrors födelsedag!! Tror inte han läser detta men önskar ändå honom en fantastisk dag.

Annars har jag varit själv hela dagen och kommer vara själv fram tills mamma kommer hem vid halv tio. Vanligtvis brukar jag slöa hela dagen, skita i om jag har läxor och gå medellånga eller bara en lång och resten korta promenader med min hund; men idag har jag faktiskt varit produktiv. Och inte bara på ett hörn som jag har en tendens att bruka göra (asså bara göra en produktiv grej sen såsa resten av dagen) utan jag har fått en hel del gjort.

Direkt när jag gick upp gick jag ut och gick en ganska lång promenad med Joppis, sen kom jag hem och åt den obligatoriska mackfrukosten jag gör varje lördag. Efter det storstädade jag mitt rum som tog typ två timmar, sen gick jag ut och gick med Joppis igen. Efter det lagade jag sååå god lunch (vegetarisk wok) och sen pluggade jag i två timmar, sen gick jag precis ut med Joppis igen en till ganska lång promenad och nu ska jag strax laga middag. Känns verkligen som att jag gjort något med min dag haha. Efter maten vill jag kolla youtube och äta naturgodis resten av kvällen. Har köpt naturgodis och cola zero för att det är ätardag men ändå så är jag inte alls sugen eller hungrig... Skitstörande haha hoppas att jag blir sugen senare.

Hoppas ni har en lika strålande dag som jag har det förtjänar ni loves, puss på er!!

mormors blåbärssylt och ost på ena, smör ost och gurka på den andra. mums!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo