Vecka 9

19:58
20/09 2015
? 0
Hej mina vänner!

Vecka 9 har gått bra trots att min coach sänkte mina kolhydrater. Har känt mig tjurigare den här veckan och har inte ätit några kolhydrater (förutom grönsaker då obv) till lunch för att klara av att inte gå över, men förutom det har det varit nästan precis som vanligt. Kan inte fatta att det redan gått nio veckor dock wow, känns som att det nyss var vecka 5.
 
Jag gick ner 1.1kg så det känns förjäkla bra, har sammanlagt gått ner 6.3kg nu. Vill gå ned åtminstone 7 till, sen skulle jag nog kalla mig nöjd. Den vikten är ganska hög ändå tycker jag men då får jag ändå tänka att 1. jag bygger muskler, jag kan inte väga hur lite som helst och 2. det är offseason. Vem kommer se mig i bikini nu i vinter? Nobody, så det är hellugnt för min del.
 
Har börjat se förändring i mina vader, så det är skitkul. Har inte märkt någonting på mina ben/lår mer än att jag fått massa bristningar så känns svinbra att någon del på benen krymper, speciellt med tanke på att jag alltid haft gigantiska vader. Träningen har rullat på också. Svårt att få kontakt i ryggen men får börja köra tyngre eller något för allt det andra går super.

Hoppas ni haft en toppen vecka, nu taggar jag till vecka 10!!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo