13h trip to stockholm

17:58
24/04 2016
? 0
Hallå där!

Har precis gjort klart en Powerpoint till en redovisning som vi ska ha antingen imorgon eller på tisdag samtidigt som jag druckit en kopp kaffe. Inte gjort ett skiiiit på hela dagen, har inte varit såhär rastlös på länge. Tror vi ska åka och träna snart dock, can't wait.

I alla fall, detta inlägg skulle inte handla om det utan om i torsdags då jag och Sandra drog till Stockholm för en shoppingdag som avslutades med konsert. Verkligen en hur bra dag som helst, önskar att jag kunde uppleva den igen för den var så rolig.

Vi började dagen med att ta Lindbergs buss till Stockholm. Vi gick direkt till Gallerian och tog ett varv där innan vi köpte fika och satte oss i Kungsträdgården där det precis börjat blomma. Efter det shoppade vi i ett par timmar innan det blev lunchstopp på Vapiano, första gången för min del! Det var riktigt gott men väldigt lite portion för pengarna kan jag väl tycka, nästa gång blir det pasta eller sallad istället för risotto.


Efter lunchen knallade vi till tunnelbanan och åkte till Fryshuset där vi köade i ca. två timmar innan vi blev insläppta. Sen lyssnade vi på James TW som var förband, och han var faktiskt riktigt duktig! 19 år från England tyckte jag han sa. Sen kom Shawn och det var ju hur fantastiskt som helst, och wow så snygg han var i verkligheten! Damn.Efter konserten tog vi tunnelbanan till Centralen där vi drog i oss Donken för att sen ta tåget till Västerås och därefter buss hem till Örebror. Sandras pappa hämtade oss på Centralen och sen sov vi över och hade en riktigt mysig morgon med frukost, promenad i solen, uppblåsning av födelsedagsballonger och bara mys. Verkligen sån sjukt bra början på helgen!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo