my birthday gifts

11:46
11/01 2016
? 0
Hej mina vänner!

Lång time no see. Har hänt en del sen sist. Jag har fyllt 17 år, det har varit nyår och har nyss kommit hem från en Stockholmstripp med Maja. Delar upp inläggen dock så det inte blir ett massivt, och tänkte börja med att visa vad jag fick i födelsedagspresent.

Först och främst fick jag en liten övningskörningsbil! Den är nästan lika gammal som mig men åh vilken sötis, så himla glad, tacksam och nöjd.


Standard när man ska göra något, så ska lilleman komma och inkräkta haha.

Här är alla "fitness"-presenter, har delat in dem lite i kategorier så jag slapp ta bild en och en. En foam roller (äntligen<3), en träningströja jag suktat efter från Nike, presentkort på intersport, träningsstrumpor och PB2 med chokladsmak. Längtar tills skolan börjar så kan jag börja ha det i gröten hihi.
 
Skönhet: en CC-cream jag borde köpt för längesen från Lumene av min lillebror, två borstar från Real techniques och presentkort på make up store från min storebror.
 
Lite blandat. Ett par timberlands, SÅ LÄNGE SOM JAG VELAT HA DESSA!!! Materiell jäkla lycka, de som känner mig kan intyga att skor är min kärlek och Maja kan intyga att jag velat ha dessa i över ett år haha. 500kr, en mindfulnessbok och massvis av pennor till min målarbok.
 
Sen fick jag båda de vita tavlorna och ett nagellack från Kosta boda som hör till läppstiftet. Så nöjd med allt jag fick, är så himla lyckligt lottad och får alldeles för mycket jämt. Tack så jättemycket mami, papi och mina brorsor<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo