Sörping

17:46
22/05 2016
? 0
Hej gullungar!
 
Sitter just nu på buss 943 från Norrköping mot Örebro. Har spenderat en helg hos älskade Maja, och vi har haft så sjukt kul! Älskar verkligen att umgås med den tjejen alltså. Vi har hunnit med en hel del. Kom dit i fredags vid 16 och då åt vi tacos (satan vad gott det är!!! så underskattat) och sen hade vi myskväll framför Let's dance-finalen. Satan vad arg jag blev när Elisa vann, nästan skrek åt Maja att byta kanal för att jag inte ville stödja dem mer hahaha. Sen avslutade vi kvällen med filmen LOL, herregud vad bra den är. Tips verkligen!
 
Snygga som få hahaha!

Världens finaste Hedda<3

Igår tog vi det lugnt på morgonen, åt en mysig frukost och fixade oss i lugn och ro. Sen gick vi in till Söderköping, åt glass i källaren (jisses vad gott, tips) och sen tog vi bussen in till stan. Vi strosade runt tills 16:45 då vi hade bokat bord på Pinchos, och shit vad gott det var! Och verkligen en upplevelse. Vi drack alkoholfria mojitos (och nu har vi bestämt att vi ska börja lära oss göra massa drinkar för oh my god vad gott det var) och beställde in 8 rätter. Minns jag rätt beställde vi quesadillas, vitlöksbröd, sötpotatispommes, plankstek, kycklinghamburgare, oumph wrap, kycklingspett och fish and chips. Shit tänker ni vad mycket mat, men portionerna är minimala. Man får jättesmå bestick att äta med, så himla gulligt! Inredningen därinne är skitfin också, cirkusinspirerat. Efteråt gick vi på bio och vi såg London has fallen, god damn vad bra den var!! Tips. När vi kom hem på kvällen badade vi bubbelpool och drack ännu en alkoholfri drink, sen såg vi på Easy A. Den var också bra!

Tog brownie- och snickerssmak.

Fina Norrköping.

Pinchos!

Och idag gjorde vi chokladpannkakor till frukost, vi hade sett ett recept från Tastemade eller sådär och hoooly shit vad gott det var. Ska be Maja skicka receptet till mig så ska jag göra det och lägga ut receptet här nångång. Efter det fixade vi oss snabbt och knallade in till Söderköping för att ta bussen till Norrköping. Vi har gått runt i butiker, ätit plocksallad i en park och avslutade med frappe från Espresso house påväg mot resecentrum. Och nu sitter jag här! Så nöjd med den här helgen, verkligen så mysigt. Längtar redan tills nästa gång vi ses<3

Parken vi åt lunch i.

Tror den hette Coffee caramel frappucchino. Avancerat det där.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo