200517

18:24
20/05 2017
? 0
Hej!
 
Sitter just nu i soffan hemma hos min mor med pojkvännen och kollar hockey, mamma och hennes särbo är ute och grillar så det kommer bli riktigt go middag ikväll. Kanske blir lite kubbspelande efter det, eller bara ännu mer hockey. Jag klagar inte, skitsnack med familjen är alltid kul.
 
Igår var jag och Sandra ute. Egentligen var det mösspåtagning men ingen av oss var speciellt taggade, så vi köpte hem mat, drack cider och gick sen ut på stan istället. Blev en cider på level och sen Strömpis till typ halv två-tiden då vi mötte upp mr M aka pojkvännen på Mcdonalds. Var en riktigt go kväll, det blir alltid bra när jag är med Sandra♥. 
 
I torsdags var jag och pv på handledarkurs så jag ska kunna övningsköra med honom. Han får bil i juni så är ganska passande att vi kan köra tillsammans då jag verkligen hoppas att få körkort till hösten. 
 
Har några goa inlägg på G, bl.a. två recept och tips om en skönhetssalong här i Örebro. Stay tuned!
 
Två bilder från i onsdags då jag och Sandra fikade. Provade Espresso houses nya iste och jag kan säga att jag inte rekommenderar. Smakar som svag saft med lite bär och mynta i. 40 spänn för det, naae tack. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo