Long time no see

23:02
14/05 2017
? 0
Hej bloggen.
 
Kan inte förstå att det nästan gått ett helt år sen jag bloggade senast. Har inte gått såhär länge utan att blogga sen jag började blogga runt 2008-2009, helt sinnessjukt! Nu är jag dock tillbaka med avsikt att fortsätta kontinuerligt. Då menar jag inte sådana inlägg jag publicerade den sista tiden innan jag slutade uppdatera här, inlägg ca. 1-2ggr i månaden med en massa bilder. Tänker mig minst 5-7 inlägg i veckan, alltså ungefär ett om dagen. Dock är det ju lätt att säga såhär i förhand, men jag hoppas på det.
 
Införskaffade mig en Sony A5100 i förrgår (ja min drömkamera, ihh!) i förhoppning om att jag verkligen kommer ta tag i bloggandet i och med att den är så enkel att ha och göra med, och man får SÅ fina bilder med den. Tänker mig ingen lång förklaring vad jag gjort i just detta inlägg, utan ser detta mer som en kickstart på mitt fortsatta bloggande.
 
Slänger upp några bilder från helgen som varit. Har faktiskt haft fullt upp. I fredags var jag ledig från skolan så for iväg till Marieberg vid ett-tiden med buss, och gick direkt till Elgiganten och köpte min fina kamera. Gick därefter till Djurens center och köpte lite gosaker till Joppan, och sen åkte jag hem. På kvällen gick jag hem till pojkvännen och gjorde inget särskilt. Igår/lördags gick jag och mamma på stan i förhoppning om att hitta en studentklänning, men fick med mig underkläder och skor till student och bal istället. Tycker verkligen inga klänningar är fina!
 
Mitt lilla hjärtegos
 
Efter shoppingen lunchade vi med pojkvän och lillebror på Level i solen, både jag och pv blev helt röda i ansiktet på kvällen. Sen gjorde vi inget särskilt, åt middag på Tacobar och kollade Eurovision. Idag har jag, mamma och hennes kille varit hos mormor en sväng på förmiddagen, och på eftermiddagen spelade hela familjen kubb. Riktigt mysigt, och efteråt käkade vi på Satin. En redigt bra helg helt enkelt! 
 
Gårdagens middag
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo