PROM 2017

23:38
28/05 2017
? 1
Hade som sagt vår studentbal i onsdags, den 24 maj. Började kl 17 med bilder vid Slottet, det gör man varje år. Vanligtvis brukar sen själva balmiddagen osv vara på Stora hotellet, men i år var det på Frimis. Det var kul då de precis gjort om, men ändå inte för det var fullproppat med "vanligt" folk och vi satt inne vid långbord när det var så himla fint väder ute. Önskar att de hade kunnat göra så att det bara var vi där, iallafall till en början, och att man kunde suttit ute istället.
 
Såhär såg jag ut. Klänning köpte jag på en mässa, håret fixade en kompis till mamma och sminket gjorde jag på Makeupstore. 
 
La familia<3
 
Typ min favvobild, ser så kära ut haha<3 
Jag o min snygga baldejt Sandrew!
 
Men men. Vid 18 gick vi till Frimis där vi började med välkomstdrink. Sen vid 18:45 var det insläpp och vi satt klassvis-ish. Sen serverades det trerätters. Skagentoast till förrätt, Oxfilé med potatisklyftor och pepparsås till varmrätt och Cheesecake till efterrätt. Det bjöds även på en drink, annars fick man köpa/dricka vatten. Sen var det olika nomineringar, uppträdanden och krönande av bal och drottning. Vi gick därifrån typ vid 22, bytte om hos mig och gick sen till Strömpis dit nästan alla gått. Hängde där till 01:30 ungefär, då blev Sandra hämtad och jag gick hem till pojkvännen. En riktigt bra dag!
 
Sandra, vår stiliga klasskompis Amin o så jag
 
<3


Kommentarer
Postat av: S

Min bästa bal-dejt❤️

2017-05-29 @ 08:14:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo