Jag är tillbaka

21:04
17/05 2018
? 1
Hej allihopa!
 
Ännu ett år har gått.. Nästan exakt ett år sedan jag uppdaterade senast, wow. Sjukt egentligen. Tiden går så jäkla fort. Ni fattar inte hur många gånger jag varit påväg att börja blogga igen men bara inte tagit tag i det. Köpt både kamera och dator just för bloggandets skull men ändå inte kommit till skott. En av anledningarna har varit att jag tappat bort en gammal telefon som har bilder från 16/17 då jag vill uppdatera om vad som hänt varje månad för att ha kvar för mig själv som en dagbok typ. Sen den andra anledningen och den primära är väl egentligen bara att jag inte fått tummen ur. Skjutit upp det hela tiden, något jag är expert på! 
 
Detta år som gått har iallafall varit väldigt händelserikt. Flyttat hemifrån och lyckats få en ny lägenhet bara två månader efter att vi flyttat in, så vankas flytt om bara två veckor. Stört alltså! Sen har jag jobbat på samma jobb sen studenten och det har gått bra, väldigt bra faktiskt. Går på vikariat t.o.m. andra september, sen får vi se vart jag tar vägen. Fortsätta på samma ställe, börja plugga, söka nytt jobb, resa.. Vet inte. Har inte bestämt mig än och känner ingen stress att göra det heller. Livet får gå i den riktning som går helt enkelt. Det blir som det blir. 
 
Ska som sagt uppdatera med alla månader som gått, och jag var ju bara i augusti 2016 om jag inte minns helt fel.. Men har några jag skrev då för ett år sen men som jag aldrig laddade upp, så börjar med att ladda upp dem så fortsätter jag skriva dem andra successivt. Kommer inte ihåg så mycket från 2016 men bilderna jag har på mobilen jag hittade härom veckan får väl guida vägen.
 
Ha det så bra kära läsare (all two of you that's left;)) så hörs vi när vi hörs.
 
Ciao!
 
En bild jag tog för ca två månader sedan, tar aldrig selfies längre!!! Skärpning. 


Kommentarer
Postat av: Sandy

wihoooo!! I love this!!! miss you baby boooo

Svar: Miss you more babe!! <3
mstigeback.blogg.se

2018-05-18 @ 02:05:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo