Månadsinlägg | Februari 2017

12:00
23/05 2018
? 0
I februari hände det också sjukt mycket grejer. Var i Berlin med skolan, vilket blev så spontant. Jag och Sandra var inställda på att inte åka av diverse anledningar, men typ dagen innan bestämde vi oss fuck it vi åker. Och det ångrar man inte i efterhand kan jag säga! Fick uppleva mycket saker jag inte tror jag hade fått uppleva annars, och allt var gratis. En gratis resa med sin bästa vän, hur kan man inte älska det? Vår första utomlandsresa tillsammans, och hoppas på mångamångamånga mer. 
 
 
Vi två vid en del av gamla Berlinmuren.
 
 
Vi käkade på ett Steakhouse en kväll, jättemysigt. En middag på Vapiano med hela klassen också. Mycket shopping och sightseeing blev det. 
 
 
Kommer inte ihåg vad detta hette, men det hade att göra med förintelsen iallafall tror det var memorial till de som avled i det hemska. Det var det första vi åkte till direkt när vi hade landat. 
 
 
Vi var även på ett gammalt förintelseläger och usch vad hemskt det var. Känslan när man gick runt där var helt tung. Men så himla lärorikt och är så glad att jag fått chansen att åka dit och se det IRL. Blir en helt annan grej än när man bara läser och ser filmer om det. 
 
 
Sista kvällen vaxade jag ögonbrynen på ett Benefit-ställe och blev nöjd även om personalen var dryg. Sen åkte vi hem till kalla Svedala igen.
 
 
Efter vi kommit hem tog jag, Sandra och Kasi (min lillebror) bilen till Pizza hut och käkade tillsammans. Lika mysigt som alltid! Miss those times. ❤ 
 
 
Köpte nya träningsskor då jag tränade en del under februari, och wow vad nöjd jag är med dem än idag. Köpte crossfit-skor då jag sa till killen att jag ville ha ett par färgglada skor som jag kan träna allt i - styrketräning, konditionsträning och gruppass. Då rekommenderade han dem eftersom crossfittare gör allt möjligt och därför är skorna utgjorda för att man ska kunna göra olika saker. Love them. Blev även många promenader längs Svartån eftersom min pv bodde nära konserthuset och morsan bor nära Järntorget där även min skola låg.
 
 
På fettisdagen köpte även mamma dessa semlor, goals haha! Chocolate craziness.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo