dansuppvisning

19:26
30/11 2013
? 0
Hej där kära vänner!
 
Har haft en så SJUKT bra dag idag! Gick upp vid nio, åt frukost och mös runt medan jag fixade mig. Sen vid elva åkte jag och mamma till mega och köpte en slips och en jättefin blus (fattar inte själv hur jag kunnat hitta ett fint klädesplagg där? skäms nästan haha) men den kosta faktiskt 249:- så inget billigt skitplagg direkt. Ni får se den på julafton då jag ska ha den, om jag inte har den i skolan nån dag innan men det tror jag inte. Sen skjutsade hon mig till Izabelle där vi stressminkade oss och sen stack till bussen vid ett.
 
Sen kom vi till filadelfiakyrkan vid kvart i två och då fixade vi det sista sen satte vi oss med vår grupp, tränade igenom dansen några gånger och bara prata. Sen visade vi upp och det var så sjukt nervöst, jag gick in först av alla liksom! Sen gick jag och Izabelle och åt på la baguette sen drog vi tillbaka till kyrkan och mötte upp pappa och farmor sen gick vi tillbaka till vår älskade grupp och hängde innan vi visade upp en andra gång, sen hängde jag, Izabelle och två tjejer kvar tills det sluta. Då åkte jag hem och här är jag nu.
 
Så sjukt rolig dag alltså, vill nästan gråta. Vill vakna imorgon och återuppleva den, har en sån sjukt bra grupp med härliga tjejer och så gör vi det bästa jag vet, dansar, tillsammans. 500 personer x2 såg oss idag och det kändes så sjukt jävla bra. Älskar detta och vill göra detta i resten av mitt liv helt seriöst. Det är värt allt. Varenda dag det går dåligt så man vill hem och slå sönder något, varenda dag man måste plåga sig så man nästan vill gråta för att bli vigare och varenda dag när man vaknar med sån träningsvärk att man vill dö. Det är värt det.
 
Bjussar på en bild jag la upp på instagram. Har fler halvtaskiga mobilbilder men de får ni inte se hehe. Izabelles syster filmade hela dansrutinen så kanske dyker upp på bloggen senare i veckan.
 
Ha det bra mina hjärtan, puss!
 

JAMES YAMMOUNI FÖLJER MIG PÅ TWITTER LSDFKLS

13:16
29/11 2013
? 0
Kanske glömde att säga det men fick en James-follow i måndags klockan 8:59PM asså kissade nästan på mig. Lyckan när man får en follow.. Oslagbar. Tänk om jag hade haft kvar min Beau-follow though, hade haft 3/5 nu... Aja får kämpa för den!


gymkooort

13:19
28/11 2013
? 0
När det här inlägget publiceras har jag förhoppningsvis ett fett jävla gymkort i handen! Längtat så sjuuukt mycket efter det, och nu har jag det äntligen! Ska träna lagom denna gången så jag inte blir trött på det, och den här gången har jag ett riktigt mål. Tänker inte säga något alls för jag vet ju hur det gick förra gången. Bättre att man håller tyst istället och ser ifall det håller sig or not.
 
Tänkte posta lite hälsobilder osv för lite härlig hälsoinspo såhär mitt i veckan.
 
Cheers!
 

ni vet ju redan vad jag tycker om dessa pojkar

13:05
27/11 2013
? 0

my beauty inspirations - siena

13:14
26/11 2013
? 0
Hello there dolls!

Tänkte börja med en "serie" av inlägg där jag berättar om mina Beauty inspirations! Som ni vet var jag på en make up kurs precis innan skolan började och sen dess har jag blivit helt förälskad i make up och följer ju massvis utav duktiga tjejer på youtube, och då tänkte jag berätta lite om dem, varför jag gillar dem, visa mina fave videos av dem, osv. Lite roligare att läsa än vanliga inlägg om min dag! Dessutom kanske ni får inspiration och blir lika fast som jag hehe.

Ska börja med min absoluta fave: Siena!

Hennes kanal heter beautybysiena och hon har haft hennes kanal i över ett år så hon har skitmånga videos. Hon har drygt 350 000 följare och lägger upp videos på shopping hauls, make up tutorials, hair tutorials, q&a's och lite recept ibland. Jag gillar mest hennes nyare videos eftersom de är mer "aktuella" än de gamlare. Produkterna hon pratar om är aktuella nu liksom och finns i butik, som det andra kanske inte gör. Hennes personlighet är precis som vem som helst på tumblr vilket gör att i luuuv her even more. Mina fem favoritvideos av henne just nu är:

1. Hair Care Routine + Tips For Growing Your Hair ♥

Hon berättar om produkter hon använder till håret när hon duschar och lite allmänna tips till håret. Jag som har otroligt slitet och torrt hår uppskattade det här svinmycket och funderar redan på att köpa en sån där hårmask.
 
2. Morning Routine For School ☆
Hon visar vad hon gör a typical day innan skolan och i just love this vid hon är så sjukt gorgeous hon borde platta håret varje dag. VARFÖR KAN INTE JAG OCKSÅ SE UT SOM HENNE KSMFLSKDM

3. Makeup Collection & Organization!
Omg den här videon gav mig så sjukt mycket inspiration. Jag själv har ju ett sminkbord som jag inte riktigt använder som jag  borde, men jag ser knappt någonting och har inte sådär jättemycket smink (har försökt vänta med att köpa smink till efter jul då min önskelista mest består av smink) men efter jul kommer jag antagligen ha en jävla massa och då ni, då ska sminkbordet användas!

4. My Everyday Makeup Routine ♡

Tycker denna är himla bra då man får se hur hon gör "grundsmink" eller vad man ska säga, då jag anser everyday makeup vara grundsmink och festsmink vara mer "rejält" smink.

5. What's in My School Bag!? ✎

Det här är en video där hon visar vad hon har i sin skolväska och jag ÄLSKAR att se vad folk har i sina väskor osv. för det ger mig inspiration och jaaa. Har ju en ny väska också så kollar på ganska mycket sånt här.

That was about it, hoppas ni tyckte om inlägget och fick lite inspirati000n!

want - johnny bulls

13:22
25/11 2013
? 0
Just nu står ett par svarta johnny bulls mid hi biker boots högst upp på listan av vad jag vill ha. Inte önskelistan dårå, utan vad jag måste ha. Har inga vinterskor eller höstskor och mina converse är redan sönder 'til the limit typ ,så jag behöver verkligen ett par skooor! Provade ett par igår på stan och omg vill ha vill ha vill ha! Dock har de stjärnor på hälarna vilket inte är sådär jättefint men om jag inte får tag på dem någon annanstans bryr jag mig inte för de är så fruktansvärt fina ändå.
 
Johnny Bulls Johnny Bulls Mid Hi Biker boots av skinn, 36-421099:- på ellos, jävla kap.

christmas

18:21
24/11 2013
? 0
Exakt en månad kvar tills julafton, och herregud vad jag längtar. Stämningen, maten, julklapparna, lyckan och att ha hela familjen och släkten samlad. Kan inte bli bättre alltså. Har satt ihop ett juligt collage som får hela mig att rysa av längtan. Bilderna är från älskade we<3it!
 

thoren business school

22:20
21/11 2013
? 0
Hallå där vänner!
 
Idag var en skitbra dag. Började med att vi fick tillbaka våra spanskprov. Var i två delar och var helt säker på att ena halvan av det ena och hela det andra skulle gått åt helvete och jag skulle få göra mitt första omprov, men gissa vad som hände? Jo, jag och de fem smartaste personerna i klassen hade klarat allt och fick gå ut och göra en dialog i ett grupprum medan resten av klassen fick ha genomgång på det. Liksom JAG? Som hade F-varning i både matte och biologi förra året? Helt sjukt hur jag förändrats i skolan, inte fått varken E eller D på jag vet inte hur länge.
 
Efter skolan åkte jag upp på mamma på stan och fikade lite på la baguette, köpte spotify och gick sen till thoren för att gå på öppet hus. En liten dröm jag haft i några år nu är att gå på gymnasiet där, för det verkar vara en så himla seriös och bra skola. Var där idag och oh my gooood. Är så himla glad att jag börjat satsa på skolan helhjärtat nu sista året för jag SKA komma in på den där skolan och jag SKA ta studenten från den där skolan. Verkar vara så himla bra förutom att det var himla små korridorer och man bara gick runt, runt och runt. Blev helsnurrig där efter ett tag. Såg massa snygga killar också holy shettt.
 
Men oj nu drar tiden iväg, ska bli bättre på bloggningen jag lovar. Har bara inte haft lust att sitta hela lördagen och planera massa inlägg till kommande vecka de senaste helgerna, men jag ska göra det nu. Promise.
 
Ska skicka in min krönika nu, hoppas den duger. Puss!


försökte göra chokladkola med Sara för exakt en vecka sen, gick såhär bra...
 

believe

11:43
17/11 2013
? 0

dålig uppdatering

15:39
09/11 2013
? 0
Hej vänner!
 
Förlåt för att jag uppdaterat dåligt den senaste tiden men sitter inte speciellt mycket vid datorn och när jag väl har det har jag ingen inspiration till att fixa massa intressanta inlägg. Det är skitjobbigt ska ni veta, när man inte bara vill blogga om sitt liv hela tiden. Önska att jag höll på mycket med träningen som innan för då hade jag ju kunnat lägga upp workoutsen jag gör osv men tyvärr tränar jag nästan ingenting förutom dans varje söndag.
 
Igår var jag hemma hos Sara med Izabelle och hade det trevligt. Spelade in massa filmer som jag tänkte klippa ihop och redigera nu, har fått nån grej för filmer på senaste tiden. Vet inte varför men det är skitkul. Idag har jag varit på stan med mamma och moster och köpt lite pyssel för ikväll ska vi till moster med mormor och pyssla. Kul! Just nu är mamma, pappa och my big brother på Marieberg och köper julklappar och jag hoppas innerligt att de köper en sak som jag hittade idag på åhléns som verkar helt amazing, kanske kan lägga upp ett inlägg om massa sådana saker som jag önskar mig.
 
Lägger upp lite bilder från igår så hörs vi, puss!
 
 

☆ my dancing

12:42
07/11 2013
? 0
Vill välkomna en ny kategori to my blog, nämligen my dancing! Kommer lägga upp videos på koreografier jag vill lära mig, bilder från dansuppvisningen i november (hoppas jag!) och kanskekanskekanske i framtiden någon video på när jag dansar. We'll see haha.
 
Ska inviga denna kategori med några Amazing danser då min mesta lediga tid gått till att kolla på folk som dansar. Så sjukt jävla kul och blir peppad till tusen på att satsa på dansen och förhoppningsvis bli något av det när jag blir äldre (öppna en dansskola, bakgrundsdansare, osvosvosv).


inspiration

11:54
04/11 2013
? 0
ASSÅ DE HÄR NIKEBYXORNA ÄR JU BARA FÖR PERFEKTA LKSDFKMJDNFLS

old

12:38
02/11 2013
? 0
 

the fooo

21:09
01/11 2013
? 0
Hej vänner!
 
Skulle kolla på the fooo idag så åkte in med Sara vid fyra och mötte upp Izabelle. Vi gick till stortorget och väntade tills klockan halv sex typ, fastän de skulle kommit vid fem, sen spelade de (notera: dansade till musik) två låtar och sen stack de. Det blev kaos verkligen, och hundratals tjejer ba sprang över kyrkan och det var ba helt galet och overkligt. Vi blev puttade av poliser och vakter, en polis skrek åt mig/oss (fastän vi nog var de som var "snällast" på hela jävla stället), blev inklämda mellan massa små stackars barn, blev "intervjuade" av nån radio och blev med på svts nyhetsgrej. Mycket som hände på bara någon halvtimma.
 
Stack sen till donken och satt där tills bussen gick. Lagom tråkigt att det blev som det blev men självklart går killarnas säkerhet före allt annat, och de var helt skärrade och det förstår jag. Det var nog första gången någonsin det blev så kaosartat för dem. Riktigt jävla pissdåliga vakter och poliser, hela grejen var skitdåligt arrangerat och tycker så synd om killarna som har ett sådant pissigt management. Skäms på dem helt ärligt.
 
Aja, förlåt för all negativitet. Här kommer några svindåliga bilder:

 

RSS 2.0