michael kors

14:32
31/10 2013
? 5
 

språkresa bokad

14:17
30/10 2013
? 1
Japp, det är sant. Helt plötsligt blev allt så himla verkligt och jag ville nästan gråta i lördags kväll när jag faktiskt bokade. Den 15 juli lyfter planet från Arlanda till Malta. Helt jävla sjukt!

new in

14:46
29/10 2013
? 6
Hej babes!

Har aldrig köpt så mycket på sån kort tid som jag gjort de senaste dagarna i hela mitt liv. Jag brukar inte ens köpa såhär mycket på 2-3 månader. Och nu har jag gjort det på två dagar, helsjukt! Eftersom jag faktiskt varit ordentlig och tagit bilder (ganska kassa, men ändå från systemen) så kan jag likagärna dela med mig av det. Roligare att se vad jag köpte från yardsale:n också!
ursäkta för denna bilden och bhchocken, pinsamt hur hemsk den är...... 99:- från gina tricot
äääälskar mönstret, 149:- från gina tricot
älskar dock detta ännu mer hehehe, ni som känner mig vet hur craycray jag blivit för leopardmönster den senaste tiden, 149:- från gina tricot
så sjukt välbehövlig och supersnygg, 50:- från stadium outlet (kapkapkap)

Resten av bilderna köpte jag på yardsalen!
 
 väääärldens finaste byxdress, älskar detaljerna. det är lite "marinkänsla" över den hela. asså när jag och Izabelle hittade den så tyckte båda att den var 100% jag och att jag bara behövde ha den. har tjatat om en byxdress for such a long time now. fick den för endast 50:-, ni skulle sett hur förvånad jag blev när hon sa så! var beredd på att ge en 100-150:- för den liksom.
ursäkta troschocken köpte denna jäääättefina oversizetröja med lite öppna armar för 40:-. holy shet
och omg det här är nog det bästa kapet, tjejen hade köpt tröjan för 600:- för det är något sånt här märke kommer inte ihåg atm men iaf, fick den för 50:-. helt otroligt, och den är så himlahimlahimla fin, speciellt när man lyfter på armarna för då är tröjan draperad som ni kan se lite på nedre bilden. amazeballs och helt min stil.
skitgulligt linne med döskallar på (min kärlek för döskallar är infinite för er som inte visste) som man kan träna eller mysa runt i, fick den gratis! haha, lagom lycklig brud.
har kollat på en liknande tröja som kosta 300 (eller 350? minns inte riktigt) och fick denna för 50:-. KAP KAP KAP!

spraytan (är trött på att spendera 50:- för 18 min solning..) och tre ögonskuggor i grönt (när jag blev sminkad på make up store använde hon exakt sådan där grön nämligen) för 30:-. KAP då en sån där spraytanburk brukar kosta 60-70 spänn och jag är i desperat behov av en.

Är skitnöjd med allting verkligen, couldn't be happier. Yardsalen var verkligen sjukt bra och hoppas de har något mer event snart för det var jättekul!

i fucking love these boys

13:59
28/10 2013
? 1

shopping

16:25
27/10 2013
? 0
Tja babes!
Sitter just nu på bussen påväg hem, har haft en så sjukt bra dag. Vaknade, åt god frukost, fixade mig smått, tog bussen 11:28 till stan, bytte pin-kod på bankkortet (för sån är jag, yålå), gick till några bloggares yardsale och köpte huuuur mycket som helst, gick och käka med mina babes, stack och tränade med Izabelle och här är jag. Frågade även receptionisten på min dansskola om jag skulle börja discon igen vilken grupp jag borde börja i (med tanke på att jag dansade disco från att jag var sex till jag var 10-11) och hon sa silver-gruppen. VA!? Skämtar hon med mig eller!? Blev skitlycklig haha.

Ska hem och ta kort på allt jag köpt så dyker ett inlägg upp med allt jag köpt (både idag och igår!) under veckan. Toppen!

Hörs sen då fina läsare, puss!




gel nails

13:57
27/10 2013
? 1
När jag var mindre var min dröm att bli typ nagelterapeut. Älskade att måla naglarna och jag har än idag hur många nagellack, nageldekorationer, osv som helst. Nu är det dock så att jag är alldeles för lat för att ta tag i det och fixa naglarna. Tänker bara på hur jobbigt det är. Fast om jag faktiskt skulle beställa hem ett startpaket från ebay (som flera av mina kompisar har gjort, gråter på hur avis jag är) så tror jag att jag skulle göra det så ofta som det behövs.
 
Har kollat ebay, youtube, bloggar, osv. sen 2009 ungefär. Så vet redan hur man gör allting osv, men jag vill ha det. Förra julen önskade jag mig ett seriöst startpaket från en svensk hemsida men det är så fruktansvärt dyrt. Stället jag fixade mina naglar på sist, family nails, använde asiatiska produkter (har sett dem på ebay oops) och mina naglar höll seriöst som stål. Mammas naglar gick av flera gånger (hon gjorde sina på en svensk 'seriös' salong) och mina höll hur mycket jag än klämde/slog i/fastnade med dem.
 
Så ja. Nu vill jag dela med mig av vad jag snackar om ifall ni inte förstår, för jag gråter på hur kul jag vet att jag skulle tycka detta är. Fatta att fixa sina kompisars naglar, OMFGGGGGG. Är så äckligt intresserad av sånt här men vet att jag aldrig skulle lyckas med en sån här karriär, det är alldeles för stor marknad. Men gud måste sluta gagga, enjoy these babies:


381:- med free shipping, helt fucking Amazing. Man kan också köpa påfyllning till allt från samma säljare vilket är fucking amazeballs. Älskar det, för annars är det ju helt onödigt att köpa ett sånt här set, då man bara kommer kunna göra ett x antal naglar med det. Det som följer med i just detta paket är:
1 36W UV lampa som får naglarna att sätta sig ordentligt 144:-
2 x 14g genomskinlig UV gele  7.93 x 2 = 15.86:-
1 x 14g vit UV gele 20.81 / 3 = 6.93:-
1 x 14g rosa UV gele 20.81 / 3 = 6.93:-
1 x 57g rengöringsmedel plus 13.27:-
1 x 14ml UV Top Coat 30.1 / 2 = 15.05:-
1 x 3g nagellim 6.1 / 3 = 2.03:-
20 transparenta tips 33.29:-
20 vita tips 6.68:-
1 liten nagelrengöringsborste 37.99:-
20 nagelformar 9.54:-
6 bufferblock 12.66:-
1 x 35g buffringskräm 26.09:-
1 nagelvårdande olja 226 / 3 = 75.3:-
1 nagelmjuknande olja 58.84:-
1 basolja till naglarna 10.68:-
1 liten sandfil 69.93 / 25 = 2.79:-
1 stor sandfil 1:-
1 x 3-sidad bufferblock 15.02:-
1 nagelklippare 8.27:-
1 nagelbands"tång" 7.93:-
1 nagelbandsklippare 22.21:-
1 nagelbuffer med handtag 10.18
 2 x nagelbandsverktyg 18.39:-
 2 x nail setting (omfg fattar nada) ???
15 st nagelborstar (olika) 31.79:-
5 nagelglitter i olika färger 73.17 / 75 = 0.97 x 5 = 4.87:-
12 olika rhinestones 7.57:-

Priset ni ser bredvid varje sak är ett pris jag kollat upp på ebay vad varje sak skulle kostat separat. Räknade ihop allt och om jag skulle köpt allt detta separat skulle det kostat 605.16:-. Alltså tjänar jag 224.16:- på att köpa ett sådant här kit. MAMMA SNÄLLASNÄLLASNÄLLA GÖR VAD SOM HELST bara för att prova asså åhh. Hatar dock att man knappt får med några tips alls men det är ju bara att köpa till. Nagellim har jag massor av också. KLICKA HÄR MAMMA OCH KÖP ÅT MIG
 
Sen här är några superbra videos som visar hur jävla enkelt det är (tror dock inte det är speciellt enkelt de första gångerna, men sen så):


Liksom come oooon, skulle göra vad som helst för att få detta... Åhh.

oh

14:26
26/10 2013
? 0
Vet ni vad mamma kom hem med förra fredagen?
 
Måste erkänna: jag började gråta. Japp. Kunde inte hålla mig. Så blir det när man blir så lycklig och överväldigad att man inte vet vart man ska ta vägen. Jag måste i alla fall ha världens bästa familjevänner, tack så hemskt mycket♥



I'M BACK

20:24
25/10 2013
? 0
Hallå där vänner!
 
Nu är den här joooobbiga veckan över och nu väntar en helt ledig vecka. FY vad skönt! Sen att min lärare sa idag att efter höstlovet är det fem veckor kvar tills betygen sätts... VA? FATTAR NI HUR FORT DET KOMMER GÅ ELLER!? Herregud vad jag taggar detta asså.
 
Gjorde ju mitt SO-prov igår, det gick väl ganska bra. Tror jag. Har ingen aning egentligen, men jag svarade på allt och försökte utveckla mig så mycket som möjligt. Kanske inte använde begreppen han hade önskat sig, men oh well. SÅ hård kan han väl ändå inte vara? Musikprovet skrev jag idag och det gick också ganska bra, hade ju inte pluggat ett skit. Fattar inte vad som hänt med mig men har insett att jag har sjukt lätt för att lära mig saker. Jätteskönt i alla fall, haha.
 
Tänkte läsa på om massa gymnasium och skit, ska på öppet hus på jensen imorgon. Är 100% inställd på thoren men har hört av en tjej att det tydligen är skitsvårt att komma in där, suck. Får ta och plugga ännu mer till proven då.
 
Hörs senare mina luvies, puss!
gymnasieval, ugh

dålig uppdatering

22:23
22/10 2013
? 0
Jag har plugg upp i öronen just nu och ligger så sjukt efter. Provet jag ska skriva på torsdag kommer sätta mitt betyg i geografi och jag började ordentligt plugga idag. Har sen ett musikprov på onsdag som även den har ett stort intryck på mitt betyg och jag har inte ens börjat plugga pga. geografiprovet. Jag var inte klantig utan har haft boken hemma men har helt glömt då jag haft andra saker på hjärnan. 

Kommer inte blogga förrän efter fredag då allt plugg är slut, förlåt. Kan dock lova att uppdateringen går tillbaka till den vanliga då. Men tack för att ni förstår, mina fina läsare<3

känner såhär om skolan just nu



chai latte

22:18
11/10 2013
? 2
Hello there ladies!

Tänkte gå och göra mig en kopp chai latte lemongrass (tassimo). Det är chai latte med smak av citrongräs, ingefära och grönt te. Alltså helt mig i smaken! Smakar som en asiatisk chai latte och herregud jag gråter på hur gott det är. Dock slår ingenting originalet då jag verkligen ääälskar kanelsmaken men alltså det här är SÅ gott som lite variation. Ni borde testa!

Skoldagen idag gick super. Vi fick prova på ett nationellt prov som de som nu går i ettan på gymnasiet gjorde när de gick i nian. För första gången sen jag ens började skolan kände jag mig 110% efterbliven. Det kändes som att någon satte på mig ögonbindel och bad mig köra bil till Stockholm. Helt galet jag liksom gissade på varenda fråga och jag kände mig som en jävla bimbo när jag lämnade klassrummet. Vad i h-vete är "angenämt enformig" och skit? Ja angenämt är ungefär som trevligt men enformigt? Nej jag ba.. Uh. Och hur ska jag kunna veta vad som kännetecknar ett reportage när jag aldrig ens pratat om vad som kännetecknar ett reportage innan? Gråter på hur dåligt jag presterade hahaha.
 
Har inte så mycket mer att säga men ville uppdatera. Mår mycket bättre nu än vad jag gjorde i tisdags, så det känns skönt. Imorgon ska vi nog ut och äta för att fira en viss grej, vill inte bli för personlig här på bloggen. Ska spendera min dag på facebook då jag blev insläppt i Swedish beliebers igen. Så kuuul!
 
Puss på er!

☮✿★ BubbleGuumm ✝☯★☮
skulle inte direkt säga nej till en pojkvän som kom med sådana här grejer lite då och då..

mina iphoneskal

12:01
11/10 2013
? 0
Hej vänner!
 
Tänkte dela med mig av alla mina mobilskal och berätta vart de kommer ifrån osv. Tänkte att det kunde vara lite kul med något personligt istället för bilder från we♥it!

1. Jack Daniels-skalet kommer från hindersmässan och det köpte jag för 80:- har jag för mig.. Det har blivit ganska repigt och i kanterna längst ut är det vitt istället för svart. Älskar trycket dock. Hade kanske hellre köpt något annat ifall jag vetat att det skulle bli så repigt innan men, gjort är gjort.
2. Örebro hockey-skalet kommer från Behrn arena hahaha. Köpte det under en match förra året, 100:- kostade det. Jag har bitit på det (måste alltid tugga på någonting, speciellt om jag håller i något) så lite av det svarta har blivit vitt... Det var matt svart innan och kvalitén är faktiskt riktigt bra, rekommenderar ifall ni vill stödja erat favorite hockeylag!
3. Rosa katten i mjuk plast (glömt vad materialet heter...) köpte jag på glitter för 80:- tror jag. Jag älskar den eftersom den kan stå upp, är allmänt gullig och att öronen liksom "står ut" från telefonen. Anledningen till att jag inte har den är för att eftersom den är mjuk så kan jag inte ha den i fickan då den liksom fastnar när jag försöker trycka ner den och om jag lyckas pressa ned den så är den helt hårig när jag fått upp den. Brukar ni inte ha mobilerna i bakfickorna kan jag dock rekommendera den till 100%!
4. Det vita Hello kitty-skalet är från teknikmagasinet och kostade 129:- har jag för mig. Kvalitén är helt ok men den har blivit ganska repig och sen har jag bitit på den så det kritvita har blivit lite mer gråvitt på vissa ställen. Tycker om designen jättemycket men ett minus är att näsan inte är gul som den borde och hennes kläder är vita, de brukar vara i färg. Annars är den jättefin verkligen.
5. Justin Bieber-skalet köpte jag på Hötorget för 100:-. Kvalitén är ganska kass och bilden är suddig, sen är inte bilden den finaste heller. Det var dock det finaste av de hon hade och jag ville ha ett Justinskal snabbt så jag köpte det. Ångrar det då det var så dyrt men ibland har jag på det och då älskar jag det.

ur arkivet

12:01
10/10 2013
? 0
Lite blandade från december 2012-nu
 
 
 
 
 
 
 
 

inget Turkiet

16:30
09/10 2013
? 1
Hej!

Skulle ju egentligen sitta på ett plan i Turkiet om en halvtimma men nu ligger jag hemma i soffan och väntar på att få gå och äta hos mormor istället. Helt sjukt men en sak hände och vi fick ställa in resan dagen innan vi skulle åka.

Vi pratar om att åka i vår istället och åka till Stockholm när den här grejen är "över" för mina föräldrar har lite dåligt samvete men det tycker jag absolut INTE att de behöver ha. Huvudsaken är att alla mår bra, familjen är nummer ett. Ingen jävla resa.

Ska fortsätta kolla på housewives nu, kanske hör av mig senare. Puss!

vanlig dag i skolan 

gymnasiet

12:53
08/10 2013
? 1
Hej där vänner!

Tänkte skriva ett litet inlägg om gymnasieval osv. Jag går ju i nian och håller för fullt på att välja vilket gymnasie jag ska gå. Är ganska förvirrad och vet inte riktigt vad jag ska ta då jag velat mellan ett flertal skolor och linjer hur länge som helst nu...
 
Är dock ganska inställt på att gå ekonomi på thorén, sen ha sam med inriktning dans på risbergska som andraval. Vill jättegärna gå sam med inriktning dans och om det inte hade varit för att risbergska ligger så fruktansvärt långt bort från där jag bor hade jag lätt gått där. Dock vill inte mamma att jag ska gå på den skolan pga dess rykte, eleverna osv.. Men vi får se. Ska gå på gymnasiemässan den 16/10 (japp, dagen jag kommer hem från Turkiet. Vi kommer åka direkt från flygplatsen till gymnasiemässan hahaha...), sen den 21/10 kommer både risbergska och thorén till min skola så då ska jag lyssna på dem, öppet hus på risbergska den 5 december, öppet hus på thorén nångång innan januari och sen elev för en dag på båda skolorna.
 
Så jag har ju en stund kvar att liksom vela. Kanske blir helt intresserad av en annan skola/linje efter gymnasiemässan, who knows. Hoppas i alla fall att det känns 100% bra dagen jag skickar in ansökan. Vill inte komma in på skolan, gå nån månad och sen inse att det inte alls är för mig. Liksom. Har ingen aning vad jag vill bli och det är väl mest anledningen till att jag vill gå ekonomi eller sam. Vet i alla fall att jag vill till USA och båda linjerna är ju ganska internationella i sig. Det löser sig i alla fall, det gör det alltid.
 
Mina närmsta vänner ska antagligen gå yrkeslinjer på helt andra skolor än mig så vi kommer splittras vad som än händer. Alltså kommer jag få stå på helt egna ben och det.. Det är nervöst. Jag vet inte om jag kommer klara det, men jag tänker gå vad jag vill göra oavsett vad. I slutändan kommer jag säkert få åtminstone en vän på skolan jag väljer, sen kan man alltid umgås med sina gamla vänner efteråt.
 
Förlåt för ett aslångt inlägg men ville i alla fall dela med er av vart mina tankar går åt 50% av min vakna tid. Japp, så mycket tänker jag på allt detta just nu.
 
 

i came in like a rainbow

20:23
07/10 2013
? 4
Hej babes!

Skoldagen idag gick bra I guess, inget speciellt hände haha. Är supertaggad till Turkiet, i övermorgon åker vi! Egentligen har jag hundra anledningar till att inte vilja åka dit men jag kan likagärna tagga att slippa skolan och shoppa massvis, för det älskar jag ju.
 
Fixade spotify premium imorse och vill ni får ni jättegärna titta in min spellista genom att klicka här! Jag själv är helt in love with it för jag brukar alltid samla låtarna jag lyssnar på för tillfället längst ner i listan sen har jag det rullandes hela tiden. Så sjukt najs.
 
Har inte mycket mer att säga, ville mer uppdatera snabbt och få er att gå in och kolla min spellista! Bara för att jag älskar den haha, oops.
 
Puss på er!
OMG SNART ETT ÅR SEN HERREJÄVLAR VAD FUL HAHAHAHA

RSS 2.0