vad har hänt sen sist?

22:04
20/11 2015
? 0
Shit! Ännu en månad har gått, skäms så mycket över hur dålig uppdateringen varit. Vad har hänt sen sist kanske ni undrar? Jo idag gjorde jag sista dagen på praktiken som var väldigt ledsamt, hade lätt kunnat stanna på min praktikplats i tre veckor till. Har haft så fantastiskt kul på båda ställena och blivit bemött på ett så fint sätt, äej hade verkligen tur den här praktikperioden jämfört med den förra.

Sen har jag också tagit paus från allt som har med underskott och diet att göra. Har tränat på precis som innan men det är för att jag älskar att träna nu. Är så glad att jag hittade styrketräningen, tycker det är så himla roligt. Nu när praktiken är över och jag inte jobbar 8-16 varje dag tänkte jag börja träna lite kondition också, det är aldrig några fel liksom. Ska snart hoppa på diettåget igen för vill gå ned minst 7kg till innan jag ens börjar bli nöjd. 

Ska försöka börja uppdatera mer och mer här, saknar faktiskt att blogga.

Ha det så bra gosisar! som ni kan se har jag umgåtts mycket med min kära pamie och så har jag hängt med Maja, på höstlovet var hon här i ett par dagar. alltid lika skoj att träffa the bae<3 

RSS 2.0