i'm in Malta bitch

10:07
26/07 2014
? 0
HEJ ALLA FINA MÄNNISKOR HEMMA I SVERIGE!
 
Det har hänt så sjukt mycket här i Malta och jag har det så jävla bra. Har fått hur många nya vänner som helst och livet ba leker. Har hänt lite skit också såsom kackerlackor i rummet, att min skärm spräckts, att halva gruppen nästan blev hemskickad, etc. men det skriver jag om när jag kommit hem!
 
Här kommer lite random bilder från tiden som varit: 
 de senaste dagarna

23:40
13/07 2014
? 0
Hallå där mina hjärtan!!

Om fem timmar ska jag gå upp för att fixa mig och packa det sista för imorgon bär det av mot MALTA för min efterlängtade språkresa! Är så sjukt taggad, nervös, spänd och allmänt happy för jag tror verkligen att det här kommer bli bra. Ville dock blogga om de sista dagarna nu innan jag drar.

I onsdags kom Frida hit och vi gjorde ceasarsallad som vi käkade, badade, solade, pratade och hade det allmänt mys. Det var jättekul, speciellt eftersom vi ses så sällan. Är så tacksam över att jag har henne, kan inte ens förklara med ord.


Mammas kompis sov över i onsdags så hon var här hemma på morgon och pappa och Isak var på Skara sommarland så när hon åkte och mamma åkte och jobbade var jag själv med mitt hjärta hela dagen. Jag bara chillade, tog några promenader med honom, sminkade mig och hade det allmänt bra. Lagade min signaturrätt på kvällen också, standard jag..
 
 
 
min bebi

Och i fredags var helt klart en av de bästa dagarna på riktigt jävla länge. Sara kom hit och vi tog lite bilder sen promenerade vi upp till henne och spelade bolibompaspelet, pratade om allt mellan himmel och jord och åt lite gottigt. Hon följde mig ända hem klockan tre på natten och åhh... Kan inte komma över hur bra den kvällen var. Mer av sådana när jag kommer tillbaka till Sverige tack!!
 
 


Sen igår åkte jag först till Marieberg och köpte lite nödvändigheter såsom eyeliner, tops, rakgel, etc. till Malta. Sen på eftermiddagen tog jag bussen upp på stan med Sara för att träffa Pamela och ta en fika. Vi satte oss på Bara vara's uteservering och satt där nån timma så sjukt mysigt! Mer fikaträffar med mina favoriter i sommar tack.
 

Och idag.. Jag har packat och förberett inför Malta i stort sett hela dagen. Är kanske 75% färdig nu, klockan är kvart över 11 och jag ska upp 4... Känns sisådär. Men ärligt talat jag är alltid sån här tar allting i sista sekund och det passar mig, jag virrar bara ihop allt om jag börjar en vecka innan. Mamma är dock inte lika glad och har gått och lagt sig för hon blev så trött på mig hahaha, men what to do!? Vi åkte även och åt på restaurang, började med att vi skulle till min fave Al forno men det var semesterstängt då skulle vi till restaurang china men den hade också semesterstängt så då drog vi till Shanghai. Riktigt dålig mat men smarrig friterad banan.Hade också en sjukt traumatisk upplevelse idag. Blir fan tårögd nu när jag skriver om det. Vi hade precis kommit hem från restaurangen och jag, mamma och Isak satt ute på altanen och Joppe satt i mammas knä. Sen klättrade Joppe upp på bordet som han alltid gör sen bara ser jag hur han backar, tar sats och springer allt vad han har sen ramlar han ned från bordet (säkert 1.5m och han är ungefär 25cm hög eller nåt) och han landar rätt på sitt huvud och sen bara skriker han. Jag trodde han skulle skrika några sekunder sen sluta men han bara fortsatte skrika och han låg i en position så jag tänkte han är död han är död han är död det är söndagkväll ingen veterinär har öppet min älskade jävla Joppe är död. Han låg alltså helt stört med armarna och benen vikta under honom och huvudet helt vikt och nedpressat i golvet. Det absolut topp 3 värsta jag varit med om i hela mitt liv. Mitt hjärta fan brast alltså..
 

Men nu måste jag ärligt ta tag i livet och packa handbagaget sen ska jag förmodligen ut och träffa världens bästa Sara som ska låna ut shorts till mig för att mamma krympte mina.. Den bruden är guldvärd!!

Ha det bra bros så hörs vi när jag är i Malta.

PUSS!

härlig dag

23:18
07/07 2014
? 0

7 dagar kvar till Malta... är taggad, orolig, nervös och förväntansfull på samma gång.

the last days

20:19
05/07 2014
? 0
De senaste dagarna har det inte hänt speciellt mycket, därav den dåliga uppdateringen. Har mest legat hemma eller åkt en snabbis till Marieberg eller Ica. Inget märkvärdigt med andra ord.
 
Idag var Joppe på utställning och han kom TVÅA! Visserligen var det bara tre som tävlade men han kom inte sist iallafall, det gjorde brorsan hans. Skumt eftersom de är från samma kull haha.
 
Men idag gav jag mig faktiskt ut och spelade minigolf med Sara och min lillebror, sen bjöd jag honom på glass eftersom han vann så vi åt det och hade det trevligt efteråt. Ganska mysigt faktiskt.
 
Nu tänkte jag i varje fall fortsätta hålla på med datorn. Mormor är här och ska nog gå och vara trevlig mot henne också, känns taskigt att sitta här hela kvällen med tanke på att jag ändå är uppe flera timmar efter hon lagt sig.
 
Vi hörs! Puss på er.
 

mys med min gääääri

00:00
02/07 2014
? 0

josef sattarov

22:14
01/07 2014
? 0

älskar denna människa och han ska LÄTT vara den som tatuerat majoriteten utav tatueringarna som kommer finnas på min kropp inom ett par år inklusive min första. he's the best!

RSS 2.0