my weekend 15-17/5

17:34
28/05 2015
? 0
Hej babes!!

Vet att det här inlägget borde kommit upp för hundra år sedan men bättre sent än aldrig. Blir som en "helgvlog" fast bloggstyle haha.

Började dagen med att gå upp typ kvart över fyra på morgon på fredagen. Drog till jobbet vid tjugo i sex och jobbade fram till tio. Gjorde chokladbollar, klippte vetelängder, fixade i ordning buffén, etc. Lika kul som vanligt! Sen väntade jag bara tills min buss skulle gå vid 14. Vid 16 var jag framme i Norrköping i alla fall, där jag mötte upp min fina maltatjej Maja! Vi åkte sen hem till henne, spelade just dance, tog bilder i skogen, åt middag och mös framför geordie shore. Var en riktigt härlig kväll.
våran fave PB cups på g!

På lördagen åkte vi till Sörping på förmiddagen, Majas mamma hade blivit magsjuk så vi ville hålla oss borta så mycket som möjligt haha. Vi åt glass på en glassrestaurang (jag vet, hur coolt!?) som heter Smultronstället. En utav de häftigare restaurangupplevelserna man varit med om. Sen åkte vi till Norrköping där vi shoppade och åt sen lunch på härlig pasta. Sån sjukt häftig restaurang, och SÅÅÅ god pasta! På kvällen stängde vi in oss i Majas rum och sminkade oss, lyssnade på musik, kollade på film, åt donuts till middag, etc. Var en riktigt bra dag!

redo för en ny dag!

På söndagen åkte vi in till ett shoppingcenter som heter Mirum. Vi strosade runt, åt froyo, shoppade, åt lunch och bara hade det bra. Sen åkte vi till bussen, och efter många om och men kom jag till resecentrum. Där väntade mina bröder på mig så fick jag skjuts hem! Riktigt härligt.
 
 

110515

22:18
11/05 2015
? 0
God kväll babes!!

Höll på att skriva god morgon hahaha. What's up!? Jag ligger för tillfället i min säng med skoldatorn och letar konflikter. Storstädat rummet idag och åhh vad skönt det är. Har även rakat benen så ska bli extra mysigt att krypa ner under täcket sen.

Imorgon har jag en lektion och sen genrep till dansuppvisningen men får se om jag går eller inte. Kommer inte kunna gå på lördag och ingen kommer och kollar på torsdagen så känns lite tråkigt.. På fredag ska jag åka till min älskade Maja som jag saknar så otroligt mycket!! Ska äntligen få åka till lilla Sörping och förhoppningsvis träffa de andra Maltabrudarna också. Vi ska boka/kolla upp Bråvalla, fika massvis som vi alltid gör och bara mysa.
 
Blir så glad bara jag tänker på att vi kommer få träffas igen, ihh. Funderar på att dra med mig två kameror och kanske köra någon vlogthingy?? Har en Youtube nu och där hittar ni mig på mstigeback, precis som bloggen.
 
Men hallå I'm tired now babes, vi får höras av helt enkelt. Ha det så bra, sov gott!!

bild från pyjamaspartyt på numero uno. saknar Malta så det gör ont och svider i hela mig, kan inte fatta att det snart gått ett helt år sen jag satte mig på det där planet med en massa främmande människor som sen skulle komma till att bli vänner... wow. insane.

friyay

09:51
08/05 2015
? 0
Hallåååå där babes!!
 
Ligger just nu i soffan och försöker smälta frukosten. Ska springa intervaller om en kvart, taggaaaa!! Sen ska jag duscha och fixa mig för att åka in mot Atlas Copco vid 11:20. Vi har bara en "lektion" idag och det är studiebesök där. Har ingen aning varför våra lärare fick för sig att dra med sig 34 samelever till en bygginriktad firma??? Men det är bättre än att börja 8 och sluta 16:15 haha.
 
Igår var det skola som var helt ok. Hade matte muntliga och hamna i bästa gruppen så det var ganska kul även fast det kanske inte gick skitbra haha. Sen på kvällen kom min älskade brorsa hem. Han hade med sig en tv till mig som han installerade med högtalare och allt, och den passade helt perfekt i mitt rum! Nu är bara frågan om jag ska hänga upp den på väggen eller ha kvar den på byrån... 
 
Men hallå nu har jag skrivit i fem minuter, måste byta om! Ha en grym fredag kära vänner. 

fitness, fit, and sport image
bild från weheartit

040515

07:48
04/05 2015
? 0
Godmorgon bloggen!

Kan inte fatta att vi är inne i maj!? Heeelt galet. Nästa månad är det juni liksom, om ett par dagar är det bara en månad kvar till sommarlov. Då har jag gått 1/3 av gymnasiet.. Sjukt!!!

Anyhow, ligger just nu i sängen och har det bra. Börjar inte förrän 13:25 idag, sååå soft. Ska dock åka hemifrån vid 10-10:30 för ska leta efter en dansoutfit och träna! Trodde mitt gymkort hade gått ut sen skulle jag bara kolla en grej på friskis' hemsida och då läser jag att de som betalar med autogiro (vilket pappa gör med mitt kort) måste säga upp sitt gymkort för att det ska gå ut... Så mitt är i full rulle!! Haha. Tänkte först springa och sen gå på ett pass men tror inte jag hinner duscha då så blir nog bara lite snabb styrka och sen ett löppass. Vi har satt mål på idrotten i skolan och det är därför vi börjar så sent idag, vi har inte obligatorisk idrott. Inte mig emot!

Ska strax ut och käka lite frulle, älskar att det börjar bli varmt ute. 

Kram på er!!  

fixade naglarna i veckan😻

RSS 2.0