beni buradan götürüyor

22:28
17/02 2013
? 0
Hej!
 
Hade en toppendag igår med my friend. Försökte lägga upp två inlägg men som ni ser så dök de aldrig upp. Suckkkkk. Blogg.se-appen kan ju hänga sig.
 
Idag så vaknade jag hos Vilma drygt halv tio och chilla, låg och drog mig tills hon vaknade vid halv tolv. Då gick vi upp och käka frukost framför Sex and the city 2 och sen så drog jag hem för att byta om och sen åka med pappa och lillebror till hans hockeyträning. Kollade på i drygt en kvart och sedan skjutsade pappa mig till dansen. Riktigt roligt idag faktiskt, men vi lärde oss inga nya steg. Sadface.
 
Sen när jag kom hem åt jag sibylla (hejdå lchf, nej men typ hahahaha....) och sen chillade jag. Letade efter massa nya hälsoappar och hittade rätt många. Sen drog jag ner för ett 45-minuters powerwalkingpass. Fyfan vad tråkigt det blir efter ett tag. Känns som att det aldrig ska ta slut. Hade som tur var på en serie men när reklamerna var... Det var då det kändes jobbigt för då gick man bara och väntade på att tiden skulle gå. Nästa gång kör jag nog på med en film eller något, måste ju ändå börja kolla på vampire diaries för skolan.
 
Aja vi hörs senare m8s. Imorgon blir det gymmet med Izabelle. I think. Vi ska försöka komma in iallafall. Wish us luck.
 
PUSS!
 
want!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo