swebars

17:13
30/03 2013
? 0
Hello there darlings!

Blev inget stan igår eftersom allting var stängt.. Woopz, haha. Körde hårt på gymmet dock, tjugo minuter på crosstrainern, en kvart på löpbandet och en halvtimma på amt:n. Härligt! Körde mage också men inte tillräckligt hårt tydligen, har ingen som helst träningsvärk. Oh well, får väl köra hårdare nästa gång.
 
Drog upp på sta- MEN VAD FAN JAG SKULLE JU KÖPT EYELINER IDAG OMFG DET TÄNKTE JAG INTE ENS PÅ ÅHHHHHHH IDIOT. Okej ska fortsätta meningen nu: Drog upp på stan med mamma idag. Vi luncha- OMFG DET ÄR JU PÅSK IDAG OCH HAR INTE SKRIVIT NÅGOT OM DET ÄN ÅHHHH ORKA LIVET. Okej ska färdigställa stycket nu: Vi lunchade på la baguette och strosa sen runt i butiker. Hittade hundra snygga tröjor på gina men mamma orkade inte vänta på att jag skulle bestämma mig så fick inte med mig några kläder hem. Fick däremot med mig tre swebars och något skit för hårbotten. Är dock jävligt besviken för att jag inte köpte någon tröja, när man väl är på stan och FÅR köpa något så gör man inte det. Sen när man väl går runt själv med nada pengar in the pocket så hittar man miljarder plagg. Nej är bara sjukt ledsen över det.
 
Köpte iallafall swebars i smakerna chocolate, mint chocolate och fudge crisp! Hoppas på att de smakar bra och gör det de ska, men med 17g protein i bakfickan så kan jag nog tänka mig det haha. Idag är det iallafall påsk!!! Fick ett påskägg fyllt med godis och en hundralapp, kaching. Ska köpa spotify premium för det eftersom mitt gått ut, snyft. Blev dock ingen påskmat idag inte, som sagt åt jag på la baguette. Ikväll kanske jag ska till farmor men funderar på att stanna hemma och träna istället, då kan jag käka lite påskmat (aka prinskorv) också hehehe. Hemsk jag är men så är det, orkar inte hoppa in i duschen nu heller.
 
Kanske uppdaterar senare ifall jag stannar hemma, vi får se helt enkelt. Puss på er!


jag och mina swebars. känns som äkta 2009 då jag la upp sådana här bilder hela tiden ahahahahaha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo