treningsverk

10:07
27/03 2013
? 0
Hallå på er!
 
Gick upp för någon timma sen och har inte gjort speciellt mycket sen dess. Fått i mig lite frukost och planerat lite roliga saker i höst med mamma hihihihi. Eller planerat och planerat, vi har funderat rättare sagt.
 
Baket igår gick superbra och alla kakor blev nästintill perfekta! Vi bakade daimkakor, sådana här bruna kakor med socker på som är skärda snett och sen hallongrottskakor. Riktigt goda allihopa, speciellt daimkakorna. Nam!
 
Träningen igår gick skitbra också. Hade på mig min pulsklocka på gymmet igår för första gången och det var lite blandade känslor kring det. Varenda jäkla maskin jag ställde mig på anslöt sig den till, och det pinsamma var ju att den anslöt sig till maskinerna runtomkring mig också. Så hela tiden var jag skiträdd att någon skulle ryta till mig att gå därifrån eller ta av mig klockan så jag var riktigt scarrrred. Sen när jag satte mig på cykeln kopplade den sig loss eller någonting så det var bara att gå av den. Kuuuul, kommer inte kunna använda cykeln ifall jag har den pulsklockan på mig. Önskar att man kunde välja att den inte skulle kunna ansluta sig till andra maskiner men det är ju omöjligt.
 
Idag ska jag inte göra så mycket, ska följa med mamma till jobbet i några timmar. Har ändå inget för mig så varför inte? Hoho. Får se om jag drar mig iväg till gymmet idag, annars kör jag nog med Nikes app hemma och kanske springer på bandet. Hatade löpband. Ända sedan friskis introducerade mig till crossramps och crosstrainers så har jag börjat hata löpband, vilket är synd för löpband är då fan så mycket svårare och jobbigare än någon crossramp/crosstrainer jag stött på.
 
Men det är väl bara att suck it up, bita i det sura äpplet och köra. Livet är inte lätt, och det är meningen att det ska ha motgångar också. Nu tänkte jag dock fortsätta med det jag höll på med, en ny app jag laddade ner igårkväll men var för trött för att börja hålla på med.
 
Puss på er!
 

jag på en gammal dansuppvisning när jag var liten, åhhh vad jag hatar att jag slutade


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo