weight loss tv-shows

12:56
25/03 2013
? 0
Asså viktnedgångsprogram på TVn måste var det bästa som finns. Jag skulle kunna sitta och titta hela dagarna långa för det är så himla roligt. Så jag bad mina vänner om tips och googlade runt för att hitta så många som möjligt, så nu har jag hittat mig 15 stycken som jag tänkte skriva lite om och länka vart man kan titta online på. Inte bara för eran skull utan också för att jag ska kunna komma ihåg hehehe. Är kanske inte speciellt lätt att titta på 15 olika tv-shower med ett flertal säsonger och avsnitt med på en kväll... Höhö.
 
Men here we go!

Biggest loser
Tolv överviktiga tävlare slåss om att gå ner mest i vikt före deras rivaler gör det, för att undvika att bli utröstad från showen. Deras mål? En hälsosammare livsstil, 200,000 dollar och titeln "America's biggest loser".
Se online på youtube! Sök på "Biggest loser season x episode x" där x står för vilken säsong och vilket avsnitt ni vill se!  
 
Slide13-ytv-biggestloser-makeover-lisa-jpg_055954_large
Slide13-ytv-biggestloser-makeover-gina-jpg_055946_large
Biggest-loser-joe-ss_large
Biggest-loser-danni-ss_large
Tumblr_m6eznfh7dy1qkcn5ro1_500_large
Tumblr_m6eznfh7dy1qkcn5ro2_500_large
(faktan: imdb, bilderna: weheartit)
 
Supersize vs Superskinny
Dokumentärserie där två extrema ätare - en väldigt överviktig och den andra allvarligt underviktig - byter dieter i ett försök att ändra sättet de ser på mat och ätning.
Se online via youtube! Sök på "Supersize vs superskinny season x episode x" där x står för vilken säsong och vilket avsnitt ni vill se!
 
(faktan: channel 4, bilderna: google)

Du är vad du äter
Du är vad du äter är ett TV-program på TV3 där en eller ibland två deltagare i varje avsnitt med hjälp av kostrådgivaren Anna Skipper under åtta veckor ska ändra sina matvanor.
Jag hittade tyvärr inget ställe att kolla på det om man inte var medlem på TV4 play, så det gäller att kolla när det går på TV..
(faktan: Anna Skipper, bilderna: google)

Losing it with Jillian
Hälsoexperten Jillian Michaels besöker en ny familj i varje program. Hon går till botten med de frågor som varje familjemedlem brottas med - de som påverkar deras hälsa och lycka - och förser dem med de verktyg som behövs för att göra livsviktiga förändringar och leda dem till en hälsosammare livsstil både känslomässigt och fysiskt.
Se online via youtube! Sök på "Losing it with Jillian sxex" där x står för vilken säsong och vilket avsnitt ni vill se.
 

(faktan: kanal 5, bilderna: google)

Aldrig mera fet
I Aldrig mera fet tar hälsocoachen Erika Rosenbaum på sig att under ett års tid hjälpa åtta extremt överviktiga svenskar. Målet är att gå ner så mycket i vikt att de kan ta tillbaka kontrollen över sina liv – och kanske i slutändan uppfylla drömmen om barn, kärlek och resor.
Ni kan se alla avsnitt från aldrig mera fet online om ni klickar HÄR!




(faktan: TV3, bilderna: google)

Heavy
Två personer per avsnitt går ner en stor mängd vikt över ett sex-månaders behandlingsprogram. De visar båda personernas resa när de jobbar hårt för att gå ner kilorna och lära sig hur man lever en hälsosam livsstil.
Hittade tyvärr ingenstans att titta på det online och det suger verkligen, för ville se den här serien.. Tyvärr är den amerikansk och har aldrig visats på svensk tv så det är väldigt svårt att hitta i Sverige.


(faktan: tv, bilderna: google)
 
I used to be fat
I used to be fat är en realityserie där man följer överviktiga tonåringar som strävar efter att gå ner i vikt genom diet och träning. I varje avsnitt följer man en tonåring som är ihopparad med en motiverande PT. Tränaren lär dem nya träningsövningar och hälsosamma matvanor över de kommande månaderna medan de blir erbjudna känslomässigt stöd.
Se I used to be fat online på youtube! Sök bara på "I used to be fat season x episode x" där x står för vilken säsong och vilket avsnitt ni vill se.

378909_10150360331866701_7245371700_8516635_455535218_n_large
Iutbf-marci-01_large
(faktan: wikipedia, bilderna: weheartit)

Thintervention with Jackie Warner
Serien omfattar Jackie Warner som hjälper kämpande kunder att gå ner i vikt och leva en hälsosam livsstil. Istället för att använda en typisk "boot-camp" typ utav program, jobbar hon med kunderna i deras omgivningar där kunderna är utsatta för vardagsstress och frestelser. Varje vecka samlas alla medlemmar för gruppterapi och vecko-invägningar.
Se online på youtube! Man får söka runt lite men sök på "thintervention with jackie warner" och bläddra dig fram till det du vill se.

(faktan: wikipedia, bilderna: google)

Shedding for the wedding
10 överviktiga par bor tillsammans och kämpar under en tre-månaders period för bröllopet i deras drömmar. Paret som går ner minst vikt i slutet av varje avsnitt skickas hem.
Se online på youtube! Sök på "Shedding for the wedding season x episode x" där x står för vilken säsong och vilket avsnitt ni vill se.



(faktan: imdb, bilderna: google)

Celebrity fit club
Celebrity fit club är en realityserie där man följer åtta överviktiga kändisar som försöker gå ner i vikt.
Se online på youtube! Sök på Celebrity fit club och bläddra dig fram till det du söker efter.



(faktan: wikipedia, bilderna: google)

Ruby
I traditionen av "Little people, big world" kommer den här oskrivna serien, som ger tittarna en titt på livet från perspektivet på en kvinna som bor i Savannah, GA, som råkar väga 227kg.
Hittade tyvärr ingenstans att se den heller på, och det är synd för jag ville verkligen se den här också. Men man kanske kan googla sig till det på något vis, jag vet inte.




(faktan: imdb, bilderna: google)

Extreme makeover: weight loss edition
ABC's Extreme makeover: weight loss edition är en ny viktnedgångsshow för dem som har 90 kilo eller mer att bli av med. Här tar vi med oss verktygen och tipsen att förändra ditt liv raka vägen till dig! Varje vecka, följer vi med alla de 8 deltagarna medan våran expert tränare, Chris Powell, dyker upp i deras hem och på deras jobb för att ge ovärdeliga lektioner i säker viktnedgång och hälsosam levnad. Efter 12 månader av intensiv vägledning, blir deras utveckling avslöjad i slutet av varje resa blir alla liv förevigt ändrade från insidan och ut.
Se online på youtube! Sök på "Extreme makeover weightloss edition season x episode x" där x står för vilken säsong och vilket avsnitt man vill se!


(faktan: imdb, bilderna: google)

Weighing in
En dokumentär serie filmad i Europas första någonsin viktnedgångsläger för barn och tonåringar i åldrarna 8-18. För många av dem, är deras viktproblem så allvarliga att det här lägret i norra England är deras sista möjlighet att hjälpa dem ledas till ett normalt liv.
Hittade nästan ingenting om den här serien vilket var riktigt, riktigt synd för jag ville verkligen se den här mer än någon av de andra. Suck.

(faktan: imdb, bilden: google)

You are what you eat
You are what you eat är den brittiska förlagan till det svenska TV-programmet Du är vad du äter. Programledare är Gillian McKeith och programmet är upplagt på samma sätt som det svenska, men är bara en halvtimme långt. Till skillnad från den svenska versionen undersöks dock deltagarnas avföring av programledaren. TV-serien producerades från 2004 till 2007.
Se online på youtube! Sök på namnen utav deltagarna du vill se och sen är det bara att klicka sig till rätt.



(faktan: wikipedia, bilderna: google)

X-weighted
Ett reality-program där man dokumenterar personers liv när dem försöker vinna kriget mot fettet.



(faktan: imdb, bilderna: google)

Hoppas ni gillade mitt lilla inlägg! Ska kolla på första avsnittet av varje serie, förutom de jag redan sett, nu på lovet och sen kanske det blir mer och mer. Lovar att skriva recensioner på varje när jag sett dem!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo