mathilda's snicker cookies
Här kommer då mitt recept på världens godaste, nyttigaste snickerskaka! Kan rekommendera att även smälta 2-3 rutor mörk choklad och hälla över så det verkligen blir som riktiga snickerskakor. Hade dock ingen mörk choklad när jag bakade dessa så jag hällde kokos. Det här receptet ger fyra kakor!
Ingredienser:
3-4 msk honung
Ingredienser:
3-4 msk honung
0.5 dl jordnötssmör (naturligt utan socker, salt och tillsatser i! rekommenderar green choice's)
3 msk vatten
3 msk vatten
1.2 dl havregryn
4-5 msk kokos
Utförande:
1. Värm jordnötssmör och honung i en kastrull tills det smält
1. Värm jordnötssmör och honung i en kastrull tills det smält
2. Häll ner vatten och rör om tills det är väl blandat
3. Blanda i havregryn och kokos
4. Häll ner det i en behållare av något slag (jag tog en matlåda som var väldigt lång och inte så bred) och ha kokos (eller smält mörk choklad vilket jag rekommenderar) över
5. Frys i en timma
6. Ta ut och skär i fyra lika stora kakor, förvara i kylen
6. Ta ut och skär i fyra lika stora kakor, förvara i kylen
Macros per kaka:
197 kalorier
197 kalorier
5.5g protein
22g kolhydrater
9.8g fett
Kommentarer