nelly.com

13:09
28/09 2013
? 6
Hallå där kära vänner!
 
Suttit en stund och kollat igenom nelly.com, de har så grymt fina kläder! Tittat på massa olika saker men de jag kommer länka nu är saker jag personligen skulle köpt med mig till Turkiet om jag hade hunnit/haft råd just nu. Check them out.
 

De här gråa leopardshortsen är från vans, Skulle toppa dem med någon ljus, kanske vit topp. 699:- kostar de och det tycker jag inte är dyrt för ett par vansshorts. Vill ni köpa dem klickar ni här eller på bilden.


110% perfekt kjol från by Malene Birger. Har letat efter en sån här hur länge som helst men inte hittat någon, förrän nu. Skulle toppa den med en vit eller glittrig bustier, fy vad snyggt. 1895:- kostar den och jag personligen skulle inte lägga ner så mycket på en svart kjol men om ni har den ekonomin så go for it! Klicka här eller på bilden för att komma till produkten.


Oh my god säger jag bara, titta på den här klänningen! Skulle göra nästan vad som helst för att få den just nu. Den är ifrån märket estradeur och ifall jag skulle ha den skulle jag låta klänningen "prata för sig själv" och bara ha ett par platta skor till, typ bruna/beige lädersandaler. Fy satan vilken snygg klänning alltså, 399:- så är den din! Kan inte påstå att det är speciellt dyrt, verkligen perfekt pris till en perfekt klänning. Too good to be true nästan. Vill ni komma till denna babe kan ni klicka här eller på bilden.


Och man kan ju inte åka på solsemester utan bikini! Den här är seriöst to die for och den är i min favoritfärg, rosa. På modellen ser den inte lika skärig ut som den gör på bilden, så jag tror att den är mer neutral i verkligheten. Banden är löstagbara så man kan ha den som en solbikini också, vilket jag skulle vilja med den. Den är ifrån märket wonderland och hela bikinin går på 300:-. det tycker jag verkligen inte är dyrt för en sådan perfekt bikini. Vill ni köpa den klickar ni här eller på bilden.


Jag älskar byxdressar (även fast jag bara ägt en i hela mitt liv...) och mörkblåa färger på kläder, och detta är bara för bra. Ifall jag skulle köpa denna skulle jag som hon på bilden matcha med lite smycken i silver och sen ifall jag vore lite äldre skulle jag ha ett par nude klackar. Sjukt snyggt. Den är ifrån märket jeane blush och går endast på 399:-. det tycker jag verkligen inte är dyrt när den är så pass fin. För att komma till produkten klickar ni här eller på bilden.


Holy vilken snygg topp! Min favoritfärg dessutom, i'm loving it. Jag skulle matcha den med ett par höga svarta shorts och smycken i guld, som hon på bilden. Skoval vet jag inte riktigt. Platta eller klackar om jag vore äldre, det spelar nog inte så stor roll. Den är från märket river Island och går endast på 199:-. hör ni mig skrika?! För att köpa den klickar ni här eller på bilden.


Titta vilka söta sandaler! Ifall jag skulle ha dem skulle jag ha dem till lite finare outfits med shorts/kjol. Inte typ när man ska gå till stranden, men om man ska gå och handla eller ut och äta på kvällen. Riktigt fina, från timeless. De går på 229:- och det tycker jag verkligen inte är dyrt. Vill ni klicka hem dem är det bara att klicka här eller på bilden.

Insåg inte förrän nu när jag kollade igenom nelly.com hur fina kläder de faktiskt har. Ni borde också klicka er in, var beredd på fler sådana här inlägg i framtiden!


Kommentarer
Postat av: Felicia

Sv: blandras av amstaff och sharpei :)

2013-09-28 @ 13:52:10 / http://Feliciaholmgren.blogg.se
Postat av: ulrika

Sv: haha ja det gör nog de flesta ;) Usch, längtar inte efter den dagen :( <3
Sjukt snyggt linne det där rosa o: Ska kolla på det nu haha :D

2013-09-28 @ 15:08:49 / http://blogg.improveme.se/lovisaulrika/
Postat av: Johanna - A dream as model ♥

så massa fint! :)

sv: Haha åh har du? vad kul :D Tack, jag har en kompakt kamera fast ser ut som en system kamera, den är sådär bra.. men den heter: Fujifilm Finepix s4800

2013-09-28 @ 15:09:56 / http://jonza.blogg.se
Postat av: Emily

Svar: på bilden är det ögonfransförlängning som håller 3-4 veckor. Annars har jag testat neulash förut som e ett ögonfransserum som även förlänger fransarna så länge man använder det :)

Fina saker du hittat på Nelly!

2013-09-28 @ 15:32:56 / http://ilame.blogg.se
Postat av: Emelie T

Fina plagg du valt ut! :)

sv: Ja, supergoda! Hoppas att du unnar dig något annat gott! :D

2013-09-28 @ 17:00:16 / http://emelietornvall.blogg.se
Postat av: Maja ♥

Gillar kjolen, klänningen och det rosa linnet :D

- Aha okej, då förstår jag! Det är ganska skönt att behöva gå iväg någonstans för att träna, annars blir det kanske inte av, eller jag känner så i alla fall :)

Jaha, haha. Har du precis börjat fota manuellt? Du kan ju gå en fotokurs så att du får lära dig lite sambandet med bländare, slutare osv ;)

Jaha, jag tränar på Friskis i Stockholm :D Du?

2013-09-28 @ 17:20:08 / http://lillmajja.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo