20 juli 2014, dag 7

17:30
22/09 2014
? 0
Och den här dagen var det dags för ännu en av aktiviteterna som Stina och jag köpte till i paketet - splash & fun! Vaknade på morgonen och hade verkligen ingen röst, hade dock inte så ont i halsen längre utan ganska lindrigt. Jättepinsamt då jag och Stina var de ända svenskarna från Suncrest och jag inte kunde prata så hon fick prata åt mig... Haha!

Vi började iallafall dagen med en papegojshow och därefter en sjölejonshow. Sen åt jag och Stina den obligatoriska Maltalunchen: pommes frites. Sen solade vi, åkte vattenrutschbanor och badade i en pool med vågor hela dagen. Var jättehärligt verkligen och båda somnade till i solen så vakna vi med skugga överallt hahaha.



När jag kom hem på kvällen tog jag och mina rumskompisar en promenix runt området och köpte lite smått och gott! Sen på kvällen crasha Stina mitt rum och ba NU JÄVLAR SKA VI GÅ OCH KÖPA PENGAR TILL MOBILEN FAN ASSÅ sen påväg dit träffar vi på Frida som varit hemma spysjuk och vi tog sällskap till vårt älskade mini market med 2 liter vatten för 80 cent. De var riktiga bros! Men iallafall så betalar Stina sina 10 euro som hon skulle köpa mobilpengar för med MYNT! Kassörskan säger 10 euro och hon vänder upp och ned på plånboken och låter henne räkna medan kön blir längre och längre aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv tror jag.

tog något annat än pommes för första gången på en vecka<333
en typisk maltesisk matbutik, mer alkohol än mat
vänta på Schtina
sånt här smarrigt hade de på mini market... USCH


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo