first week of school

08:00
24/08 2015
? 0
Hej babes!

Måndag och jag är tillbaka i skolbänken. Har faktiskt första riktiga skoldagen i tvåan idag och det känns helt okej. Skönt att få vara tillbaka med Sandrew och Mandiz, mina bästa bröder. Vi ska träffa vår nya spansklärare och vår filosofilärare idag, kommer bli skoj. Börjar 8:25 och slutar 15:00, min längsta dag så blir vilodag från träningen.

Annars var de tre dagarna som jag gick i skolan förra veckan faktiskt bra. Första dagen hade vi information med vår mentor i en och en halv timma sen slutade vi. Det enda vi egentligen pratade om var typ schemat och sen hajken... Vet inte hur det blir med den där hajken, vet att jag kommer få panikångest redan vid första aktiviteten så känns som att jag likagärna kan stanna hemma och komplettera än att behöva krångla med skjuts hem osv. Vi får se.

Sen på torsdagen hade vi bytardag, gick åt h*lvete för oss men annars så var det en rolig dag haha. I fredags skulle vi ha programdag men eftersom ingen hade med sig datorn fick vi ha en väldigt kort föreläsning med våran nya samlärare på en och en halv timma sen slutade vi haha. Med andra ord en skön vecka!

Hoppas ni har det bra varesig ni jobbar eller går i skolan. Kram!

strawberry, food, and apple image
bild från weheartit


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo