Vecka 2

18:35
02/08 2015
? 0
Hallåhallå!

Idag är det söndag och vecka 2 går mot sitt slut. Det har gått bra igen tycker jag. Har fortfarande svårigheter med att äta allt som står i schemat men har provat att byta ut saker, igår exempelvis åt jag två fullkornsbröd till min tacos istället för 50g bulgur, ris, etc. Det funkar dock sådär för ibland har magen strejkat rejält haha.. Lite TMI kanske men vill vara ärlig. Annars går det som sagt jättebra!

Har tränat själv två gånger den här veckan och med PTn två gånger. Första passet jag körde själv var hemskt.. Kändes som att alla titttade och blängde på mig och allt var bara jättejobbigt. Det var mycket maskiner den dagen också och jag förstår mig inte på alla så det tyckte jag också var jobbigt. Det andra passet körde jag idag och det gick betydligt bättre. Var nästintill tomt på gymmet och körde allt jag skulle, även fast jag körde några maskiner i cirkelgymmet istället för i styrkedelen. Känner mig inte jättesäker där än så jag vill ta det sakta fram haha. Får ju allt gjort iaf!

Märker inga större skillnader i kroppen mer än att jag inte dallrar lika mycket när jag går snabbt på löpbandet (uppvärmning på gymmet), att mina rodnader i ansiktet är betydligt mindre än innan och att jag har börjat frysa mer. Fryser så fort vi öppnar dörren härhemma eller om jag sitter i skuggan. Tror det beror på att jag inte får i mig så mycket som jag egentligen ska, men det funkar!

Har gått ner 0.6kg denna vecka men är nöjd ändå. Min PT tycker att det är bra att jag inte går ner för fort så jag är inte missnöjd! Bjuder ännu en gång på lite mat från veckan, foodspiration!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo