my weekend 15-17/5

17:34
28/05 2015
? 0
Hej babes!!

Vet att det här inlägget borde kommit upp för hundra år sedan men bättre sent än aldrig. Blir som en "helgvlog" fast bloggstyle haha.

Började dagen med att gå upp typ kvart över fyra på morgon på fredagen. Drog till jobbet vid tjugo i sex och jobbade fram till tio. Gjorde chokladbollar, klippte vetelängder, fixade i ordning buffén, etc. Lika kul som vanligt! Sen väntade jag bara tills min buss skulle gå vid 14. Vid 16 var jag framme i Norrköping i alla fall, där jag mötte upp min fina maltatjej Maja! Vi åkte sen hem till henne, spelade just dance, tog bilder i skogen, åt middag och mös framför geordie shore. Var en riktigt härlig kväll.
våran fave PB cups på g!

På lördagen åkte vi till Sörping på förmiddagen, Majas mamma hade blivit magsjuk så vi ville hålla oss borta så mycket som möjligt haha. Vi åt glass på en glassrestaurang (jag vet, hur coolt!?) som heter Smultronstället. En utav de häftigare restaurangupplevelserna man varit med om. Sen åkte vi till Norrköping där vi shoppade och åt sen lunch på härlig pasta. Sån sjukt häftig restaurang, och SÅÅÅ god pasta! På kvällen stängde vi in oss i Majas rum och sminkade oss, lyssnade på musik, kollade på film, åt donuts till middag, etc. Var en riktigt bra dag!

redo för en ny dag!

På söndagen åkte vi in till ett shoppingcenter som heter Mirum. Vi strosade runt, åt froyo, shoppade, åt lunch och bara hade det bra. Sen åkte vi till bussen, och efter många om och men kom jag till resecentrum. Där väntade mina bröder på mig så fick jag skjuts hem! Riktigt härligt.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo