stockholm 23-24/5

17:20
01/06 2015
? 1
Vi for iväg tidigt på morgonen till bussen som tog 2h. Väl framme gick vi och käkade nästan på en gång, sen knalla vi runt en kortis på stan innan vi checkade in på hotellet. Efter en timmas chillande gick vi upp till takterassen och alla tog något att dricka, själv fick det bli en smarrig passionsfrukt-drink. När vi varit där i kanske en halvtimma gick vi ner till våra taxis och åkte till Gröna lund. Vi hade jättetur med vädret och vi spelade, åkte karuseller och hade det hur jäkla bra som helst. Efter det åkte vi hem, tog en bild på Marcus Samuelssons restaurang och sen var det sänga som gällde.

Starbucks för första gången
pappa med alla våra vinster. både jag och mamma är grymt bra på att spela spel så jag vann 2kg m&m och sen vann jag och mamma tillsammans ungefär 30+ vinster. fick även en stor Ior av en gubbe som tyckte synd om mig, blev sååå lycklig då jag spenderat 200 på att vinna den haha<3 (alla som känner mig vet att jag är lite Iorbesatt)
 
Morgonen efter åt vi frukost och där såg jag även mästerkocks-Edvin. Starstruck much hahaha, min idol! Sen gick vi upp och fixade oss, checkade ut och gick på stan till fyra ungefär då åkte vi till centralen för att sen ta bussen tillbaka till Örebro. En riktigt lyckad tvådagars i huvudstaden!


världens bästa hotellfrukost<3 färsk frukt, färskt bröd, keso, äggröra, bacon, pannkakor, grädde och nutella<3
köpte två starbucksmuggar som ni ska få se någon dag


Kommentarer
Postat av: S

galet kul att läsa när du bloggar min broder!!!

2015-06-01 @ 20:41:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo