i survived

22:38
05/09 2015
? 0
Hejsvejs!

Ligger just nu i soffan och dricker Cola zero och äter Nellie dellie's steviasötade mjölkchoklad (den var helt ok, tror den mörka är godare men den var slut). Mamma och pappa är ute och äter middag för de har bröllopsdag imorgon och jag har rensat hela min garderob, det tog typ 2h... Så jobbigt men verkligen värt det, har skjutit upp det alldeles för länge nu.
 
Hajken gick bra förresten! Men ska inte ljuga några tårar föll första dagen när vi paddlade var verkligen heeelt slut och hade ätit för lite så var vrålhungrig. Själva tältningen var det roliga, det var så mysigt kan nog faktiskt tänka mig att göra om det om man är några stycken. Kanske inte i en skog men på en tomt eller något hahaha. Sov inte mycket den natten vilket inte är så konstigt så sov 10h inatt istället, väldigt skönt.
 
Imorgon vet jag inte vad som händer, tror jag ska träna ben iallafall. Vill storstäda mitt rum också nu när jag väl är igång, vi får se helt enkelt. Ni får höra hur vecka 7 gått då så det blir lite uppdatering.

Kram på er!

failade två gånger under resan, bl.a. när jag trampade rakt ner i en grovt djup lergrop typ? hemskt haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo