nyårslöften 2016

10:40
16/01 2016
? 0
Hej vänner!

Tänkte skriva mina nyårslöften inför 2016 även om halva januari redan gått haha, brukar ju vara lite efter som ni säkert märkt. Here's the list:

Skaffa jobb

Yes! Med tanke på att jag vill tävla nästa år (folk som inte är insatta förstår nog inte riktigt hur mycket kostnader det faktiskt är... coach, skräddarsydd bikini, tävlingsavgifter, spraytan, naglar, hår, vaxning, poseringsträning, resa, boende, etc.) och att jag vill köpa mer kläder, smink och börja med fransförlängning så skulle det verkligen underlätta för mig med en till inkomst förutom studiebidraget. Har därför funderat på att seriöst söka jobb och det ska ske. Innan 2016s slut MÅSTE jag ha ett jobb.

Bestämma min första bikini fitness-tävling

Fyller 18 i slutet av året och eftersom man inte får tävla innan man fyllt 18 vill jag innan årets slut ha kontaktat en coach och bokat in min första tävling. Så himla exaltherad!
 
Bli vegetarian

Vill på riktigt sluta äta kött. Köpte en vego-bok i Stockholm och fick en av faster i födelsedagspresent, och det känns inte helt omöjligt. Börjat dricka aminosyror varje dag så vet att jag fortfarande kan få i mig tillräckligt med protein för att få optimalt med resultat av träningen.

 
Gå ner 5kg

De sista fem jäkla kilona ska BORT. Enda sen jag slutade med coachningen i oktober har jag tränat på men verkligen slappat med kosten. Gick faktiskt ner ett kilo den här veckan men annars har jag pendlat nåt kilo upp och nåt kilo ner hela tiden. I want it off forever!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo