what a month

17:33
11/07 2016
? 1
Hej på er!

Ännu en månad har gått utan uppdatering, något jag varken planerade eller ville. Nu är jag dock tillbaka för att stanna, förhoppningsvis haha! Har hänt så sjukt mycket sen sist. Pojkvännen har kommit hem igen, har gått ut tvåan, har blekt slingor och klippt av mig håret, sommarjobbat tre veckor på ett äldreboende, solat, badat, kommit igång med träningen igen, shoppat och tagit vara på mitt sista sommarlov någonsin. Dock är det inte slut ännu, men ändå. Skulle kunna sitta här och utförligt skriva precis allt jag gjort men jag lägger upp bilder och skriver texter kring dem istället, så uppdaterar jag bättre efter detta inlägg, I promise!

Puss o hej!

Har käkat på Käk (haha) för första gången någonsin här i Örebro med Sandra. Tog månadens burgare som var med någon örtdressing och herrejisses, aldrig ätit en sån bra burgare NÅGONSIN. Den var så fräsch och smakrik, helt sjukt. Att hela måltiden, burgare, tryffelaioli, pommes och pepsi max, enbart gick på 100 spänn var ju inte speciellt dåligt heller. Kommer definitivt gå dit igen, tipstipstips!

 

Även blekt slingor och klippt av håret på salong Zodiak här i Örebro. Gick till Linnea och är så himlahimlahimla nöjd, kan verkligen rekommendera er att gå dit! De har ju två salonger här i Örebro och jag var på Vågen.


Dagen efter var det dags för skolavslutning och sommarlov, ÄNTLIGEN!

Sommarlovet firades in med riktigt god, fräsch italiensk mat på Paolo's med bästa Sandra.

Sov över hos mormor den 12 juni där jag fick sån här smarrig efterätt efter maten. Den 13 juni började nämligen mitt sommarjobb på ett äldreboende!

Fikade med mormor och lillebror den 13 juni för att fira att första jobbdagen gick superbra!

Mysoutfit den 14 juni medan jag väntade på att hjärtat skulle komma hem efter att inte ha träffats på 36 dagar. Helt galet länge!!

And then he finally got home<3

Har ätit sparrisrisotto och druckit vitvinssangria på Pinchos med pojkvännen och hans syster. Så gott!

Spelat en osund mängd skitgubbe och stress på det bästa sommarjobbet någonsin med bästa kollegan Nova.

Varit på Stora holmen och lekt med pojkvännens systers två små söta barn och mammas jobbarkompis gulliga barn som brukar vara här mycket.

Hade vegetarisk mat nästan varje dag till jobbet. Här en sallad med bulgur i min fina salladsmatlåda från Sagaform, köpt i Finland för 9 euro.

Försökt hålla mig till en vettig kosthållning men det är sååååå svårt när man bor i stan och det tar fem minuter upp till gottis för att köpa glass, en minut till hemköp för att köpa färskt bröd, godis eller vad som helst. Blir galen!!

Och inte blev det lättare när världens gulligaste Anders på jobbet gav mig och Nova massa choklad.

Min gos har även köpt gymkort och därav har jag kommit igång med träningen rejält igen. Förrförra veckan blev det fem pass, förra veckan också och hoppas på lika mycket denna vecka!

Firade in sommarlovet (har sagt att jag får sommarlov på riktigt efter mina tre veckors sommarjobb haha) på Satin med deras snackbricka, nom!!

Mamma och jag hahaha.

Blivit bjuden på lunch av mormor någon vecka sen, nomnomnom.

Lillebror och jag hos mormor innan vi skulle iväg för att träffa morfar.

Bästa morfar<3

Me and the boy försökte oss på ett buzzfeed-recept men var inte speciellt gott haha.. Besvikelsen!!

Köpt ännu en vegetarisk kokbok... Asså jag har ju ett problem hahaha.

Även införskaffat mig sjuuukt mycket smink, och äntligen rejäla märkesprodukter som jag aldrig haft innan, tänkte skriva ett inlägg om allting efter detta!

Tagit många stadspromenixer med Joppan.

Mina<3

Sommarkläder

Avslutar inlägget med ännu en Pinchosbild från i torsdags när jag var där igen med Sandra. Asså har blivit tokig i Pinchos, det är min absoluta favoritrestaurang. Hoppas på att jag och Maja ska dit i veckan igen nu när hon kommer hahaha.. Så himla mumsigt!! Denna gång åt jag kebabrullen, ostbollarna, serranopizzan och quesadillas. Nomnom!!


Kommentarer
Postat av: Tove

Verkar som att du har haft ett asmysigt sommarlov hittills, och vad fint håret blev!

Och jo, en sak till - jag <3 dina ögonbryn!

2016-07-11 @ 18:56:21 / http://tovefatima.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo