1 maj

21:56
01/05 2016
? 0
Hej vänner!

Ligger just nu i mammas säng med mamma och Isak och lyssnar när de läser bok. Ska sova här inatt för imorgon blir det att åka in till stan och bo i två nätter, för på tisdag natt/onsdag morgon åker jag mot Norrland för att hälsa på pojkvännen. Ganska nervöst att träffa hans familj, men saknar honom så det gör ont ända in i själen. Kommer bli så himla kul och mysigt att få spendera några dagar tillsammans, för sen ses vi inte förrän jag har sommarlov. 

Dagen har jag spenderat med frukost på sängen, lite shopping, lunch på rosalis, kolla på brorsans träning och nu på kvällen var jag hos mormor i en och en halv timma. Vi åt mackor till middag och glass och rån, kommer ju inte träffa henne på över en vecka! Det är inte vanligt ska ni veta. 

Sen efter jag kom hem från mormor har jag lagt fram ALLT jag ska packa och så dubbelkollar jag allt och packar ner det imorgon. Det ska nog bli bra det här. Nervöst att åka till Arlanda och flyga helt själv för första gången, men som tur är tar det bara en timma och en kvart upp till Luleå.

Nu ska jag iallafall lägga mig för är görtrött. Vi hörs av, puss och kram!


<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo