Lördagslista

22:39
27/05 2017
? 0
Hej raringar!
 
Inte uppdaterat här på alldeles för länge, men har haft ganska mycket på sistone. Skolan tog officiellt slut i onsdags då sista uppgiften skulle vara inlämnad, och då var det även dags för bal som jag förberett inför i början av veckan. Sen har jag bara tagit det lugnt resterande del av veckan och det har varit SÅ skönt. Sen har vädret även det varit helt underbart vilket gör allt lite extra nice. Hittade en lista från PT-Fia som Josefine Andersson länkat samt gjort om lite på sin blogg som jag tänkte att jag kunde använda lite då och då på min blogg, för att sammanfatta veckan som gått litegranna. Here we go!
 
VECKANS BÄSTA
Balen helt klart. Så himla kul att få fixa sig riktigt ordentligt, äta fin middag och sen festa. Alla man gick förbi på stan sa "åhh vad fina", "titta vad fina de är", "det måste vara bal" och det var bara allmänt underbart.
 
Vad är väl en bal på slottet? ;)
 
VECKANS SÄMSTA
 Att skolan tog slut officiellt. Dels för att jag inte känner mig färdig och inte fick in allt som skulle in, oops, men även för att liksom shit det är verkligen slut. Nu har jag ingen skola att luta mig tillbaka på till hösten utan nu är det enbart JAG som är ansvarig för mig själv och min framtid resterande år av mitt liv. Obehagligt alltså! 
 
VECKANS FRUKOST
Ingen alls eller typ rostade mackor hos pojkvännen.
 
VECKANS MAT
Oj denna var svår. Vissa dagar har jag typ micrat köttbullar och andra dagar har jag druckit smoothies. Sen har jag ätit ute en hel del, inte bra... Men det behöver inte alltid vara negativt, åt t.ex. sallad på O'learys. 
 
VECKANS FIKA
Blev mycket mat på Josefines version av listan haha, men det tackar jag aldrig nej till foodie som jag är. ;) Tror faktiskt inte jag fikat denna vecka, helt sinnessjukt! Tänkte gå till Espresso house med Matti en dag den här veckan, och så tänkte vi åka till Kumla för att fika en annan dag men slutade med att vi åt istället för vi kände oss hungriga. Är jag mycket med Matti blir det alltid mat, är jag mycket med kompisar blir det oftast fika.
 
VECKANS BÄSTA KÖP
Lägger i stort sett alla mina pengar på antingen mat, alkohol eller typ kroginträde och då är jag inte ens ute speciellt ofta, så får se om denna punkt blir bestående i listan. Börjar jobba i sommar så kommer förhoppningsvis ha mycket mer pengar då, och framöver. 
 
VECKANS TRÄNING
Ingen... Måste bli ändring på det också. Jag vet vad jag ska/måste göra, det gäller bara att ta tag i det också vilket jag finner lättare sagt än gjort.
 
quote, text, and sleep image
Bild från we♥it
 
JUST NU
Ligger i sängen hemma hos mor med pojkvännen bredvid mig. Vet inte om vi ska sova här men hoppas på det då det är mors dag imorgon och har några planer på G som jag gärna skulle vilja beta av på morgon.
 
I HELGEN
Har inte gjort speciellt mycket känns det som. Trots att det varit fint väder har jag mest suttit inne. Kollat mycket på Youtube, har fastnat för Tobias Tikas' kanal som FAN, älskar att han gör vloggar med sin flickvän för kan relatera så mycket och tycker det är kul att se vad andra par som hänger mycket i min ålder har för sig. Sen idag cyklade jag och Matti till Västhaga idag och innan det tvättade vi och städade i hans lägenhet. Imorgon är det mors dag, längtar! Är verkligen en sucker för högtider och tycker att alla är värda att firas, stora som små.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo