Månadsinlägg | Augusti 2016

13:05
17/05 2017
? 0
Tjohejsan!
 
Eftersom det ändå gick 10 månader som jag inte bloggade så har jag tänkt att göra en summering för varje månad, ja likt inläggen jag alltid publicerade förut även om jag sa att jag inte skulle göra det igen, bara som en kul grej att ha att titta tillbaka på. Kanske intressant att läsa om man följt bloggen förut och undrat var jag tagit vägen. 
 
Tänkte börja med augusti då det var där jag slutade, så vi sätter väl igång med detsamma. Augusti 2016 var såhär för mig:
 
Augusti inleddes med att åka på kryssning med mamma och två av hennes kompisar till Helsingfors. Kan säga att det är bland det värsta jag varit med om, alltså att åka båt i två dygn, för jag var livrädd från sekunden jag steg på till sekunden jag steg av. Hade sån ångest hela tiden, kunde inte äta och hade ont i magen. Taxfreen, dagen i Helsingfors och att få en liten resa var jättenice, men kommer nog inte göra om det igen. 
 
 
Färdigställde även mitt rum i nya lägenheten med fler möbler. Flyttade in i juni men blev nog inte färdig förrän ja i augusti/september typ. Köpte en malmbyrå och nattduksbord.
 
 
Jag och pojkvännen for även iväg till Borlänge i morsans pärla för att käka middag och hämta hem mamma.
 
 
Sen började även mitt absolut sista år i skolan i slutet på augusti. Helt sjukt! Bild från första skoldagen.
 
 
Sen avslutade jag månaden genom att åka till Göteborg med pojkvännen för att gå på hans systers bröllop. Började dagen med Espresso house-frukost på tåget, kom fram och shoppade lite sen var dagen igång. Sov över hos hans andra syster, sen tog vi bilen hem på eftermiddagen med de andra bröllopsgästerna som kom från Örebro. 
 
Vet att man inte ska ha rött på bröllop, men bruden var okej med det!;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo