Pluggfika

13:28
16/05 2017
? 0
Hej bloggen!
 
Sitter för närvarande på Espresso house på Våghustorget här i Örebro. Dricker en islatte, min nya favorit. Drinker minst en i veckan, men oftast typ tre i veckan. Helt galet, och den är inte billig heller. Med studentrabatt betalar jag 38kr vilket egentligen inte är så dyrt för en fika, men tänker man på hur ofta jag dricker den så blir det ganska dyrt i drift. Tänkt flera gånger att jag ska lära mig att göra det själv istället så kan jag dricka den ur min genomskinliga Starbucks-mugg så jag åtminstone får samma känsla, men har inte tagit tummen ur.
 
Anledningen till att jag sitter här är dock inte för att blogga och fortsätta jobba på min nya bloggdesign, även om det lockar betydligt mer, utan faktiskt att försöka säkerställa alla arbeten jag har kvar eftersom jag tar studenten om mindre än en månad. Helt sjukt! Var nyss i skolan och skrev ett prov jag missat i Språkhistoria, så nu är Svenska 3-kursen avklarad. Fick igår reda på att jag fick B i Entreprenörskapskursen som även den är avslutad, och det är kul! Har ett nationellt prov imorgon och ett seminarie jag ska göra på måndag i Engelska 7, sen är även den kursen klar. Det rullar på helt enkelt.
 
Aja, lika bra att jag sätter igång med pluggandet så jag kommer hem nångång. Ska skicka iväg inbjudningskorten till min studentmottagning när jag kommer hem. Spännande!
 
Vi hörs när vi hörs, förmodligen imorgon. Pöss!
 
Dagens fika: Caramel coco-bar från Goodlife. Tips! Riktigt god. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo