Månadsinlägg | Januari 2017

12:00
22/05 2018
? 0
Januari 2017 känns inte alltför långt bort även om det är nästan 1 1/2 år sedan. Nåväl, under januari hände faktiskt ganska mycket. Till och börja med blev jag anställd på mitt jobb som timvikarie, även om jag kanske inte jobbade speciellt mycket hehe. Min pojkvän flyttade även till en egen lägenhet mitt i stan vilket var så nice, en etta på 32kvm. Samma dag han flyttade var jag, han och hans syster på konsert på en krog i Örebro. Smash into pieces var de som spelade!
 
 
Var även ute och drack drinkar med honom. När man väl är 18 är det riktigt kul att gå ut! 
 
 
Min brorsa skaffade gymkort och vi tränade några pass tillsammans (även om det inte blev speciellt många haha). Var även och fikade på Hälls med mamma och brori, kommer ihåg den dagen så väl det var så himla mysigt. Och älskar den bilden på min bror, även om han inte alls är lik sig själv jämfört med nu haha. Har hänt så mycket bara på ett år!!
 
 
24 januari fyllde min pappa 49 år så det firades med en hotellfrukost på det då relativt nyöppnade hotellet Livin station vid resecentrum. Var så gott och ÄLSKADE porslinet som jag nu lärt mig är från Cult design och heter Orient. Vill verkligen ha allt...
 
 
Det är även hindersmässan varje år i Örebro i slutet av januari. Obligatoriskt att gå dit! Så jag och Sandra drog dit på någon rast skulle jag tro, och fanns sååå fina blommor. Käkade även munkar as usual men det har jag ingen bild på. 
 
 
Såhär såg jag även tydligen ut en dag i januari 2017. Älskar det där läppstiftet.. Piercingen är (tyvärr) fake.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo