Mycket som händer | 180522

17:27
22/05 2018
? 0
Hej bloggen!
 
Tänkte köra ett avbrott från alla månadsinlägg, det blir lätt tjatigt även om det är olika innehåll i varje inlägg. Just nu ligger jag i soffan och tittar på Svenska Hollywoodfruar medan jag håller på med datorn. Är ledig idag, så himla skönt. För en timma sedan var det en tjej här som köpte två hyllor, jätteskönt att ha lite möbler borta. Eftersom jag och Mathias (min sambo) flyttar nästa fredag (ASSÅ WHAT kan inte förstå att det är så nära nu) till en helt nyproducerad lägenhet vill vi gärna ha nya möbler, vita möbler. De vi har nu är mörkbruna och de har fungerat hittills men känner att det är dags för nytt nu. Så vi försöker sälja av så mycket som möjligt, får se om TV-möbeln blir såld. Hoppas det. 
 
Imorgon jobbar jag dag, på torsdag också. Sen har jag semester i helgen och hela nästa vecka, WOHO! Ska inte ta det lugnt ändå, blir fest med jobbet på fredag och på lördag ska vi fira att min storebror tar examen WOOP! Ska bli så kul. Blir först padel (som jag aldrig kört innan, blir spännande) och sen middag. Längtar.. På söndag är det mors dag men vet inte om vi ska göra något speciellt ännu, men det märker vi. 
 
Nästa vecka står det som sagt flytt på schemat. Både jag och Mathias har semester hela veckan så planen är att packa ihop allt det sista, fixa allt med el, hemförsäkring, etc. och sen göra ärenden som inte går att göra när man jobbar 8-17 varje vardag som Matti gör, typ en tur till tatueringsstudion. Fun times ahead.
 
Ha det så bra så länge så hörs vi imorn med ännu ett inlägg.
 
Pöss!
 
Storshopparen inom mig kom fram igår, köpte kläder för 1200kr.. Inte likt mig alls! Inte köpt så mycket kläder till mig själv någonsin sen jag började tjäna egna pengar. Kul med en ny sommargarderob dock. ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo